Ledsen för bad bloggning...

Publicerad 2012-06-23 23:30:17 i Sara Johansson

Tjäna på er!
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte har haft orken att blogga.. Hehe men kan man tänka sig? Ikväll hade jag ork att blogga!! :D I torsdags åkte jag & Jessika först in till centralen och sen hoppade vi på tunnelbanan till Hägerstensåsen och där gick vi sedan till affären Assist (innebandy affär) vi köpte två varsinna ''bags'' :) Igår (midsommarafton) mådde jag dåligt så jag stannade hemma.. Fan! Just nu sitter jag och pratar skype med Jessika om imorgon och sånt. Idag har mina små kusiner varit här. 
Men hörni, imorgon ska jag åka på innebandy ''läger'' det heter selected (var på det förra året om ni läste min blogg då!) Så imorgon drar jag & Jessika till Karlstad/Hammarö vid 13:00 ungefär. Vilket innebär att jag inte kommer blogga (om jag inte orkar slänga in ett mobil inlägg) det får vi se iaf, kan inte lova! Men på fredagen är selected slut och direkt då åker jag vidare till Örebro för att spela fotbolls cup så kommer hemhemhemhem nästa söndag. Kommer kanske inte blogga förens på nästa söndag. 
C'ya pussaar!♥
Hola, stuvsta if!
ajdå
asssåå min kärlek
hahah 
Zlatan jävla kung!!!
Tja mina fans 
hahahahha jävla kung
tjäna
the sky looked like this yesterday
jävla gay ronaldo .. 
Vi vann iaf på något! ;) 
litt sne, vart kollar jag någonstans??? :p xD <3333 

Dålig upptadering på sommarlovet!

Publicerad 2012-06-20 02:34:16 i Sara Johansson

Hej på er!
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt att jag inte har bloggat sen i fredags.. fy på mig!
Men iaf, i lördags hade jag fotbollsmatch mot P18 som kommer i från Gotland och den matchen förlorade vi med 1-8, men hörni det är inte slut på det roliga än. Nästa dag alltså på söndagen mötte vi dom igen (eftersom att de bor på Gotland så tar de båda matcherna på samma helg!) då spelade vi på Källbrinks IP (Huddinges hemmaplan) det var en tidig morgon, samling kl 8 på morgonen och matchen började ca 8:40 och då kom vi med samma spelare och samma lag och vann matchen med 3-1. Fan vad bäst Stuvsta IF!
Just nu sitter jag i arbetsrummet/mammas garderob och inte gör något kollade på film i vardagsrummet, men pausade den. :P Drar faktiskt en funderare på att sova i vardagsrummet inatt heheh badass.
Pusssar!♥

dadadadaaaaaa den här filmen tittar jag på !!




ååh vad jag vill göra dehär!!!!!!
när mitt hår är blont ska jag göra såhär, fan vad spikat!

Skolavslutning, SOMMARLOV!

Publicerad 2012-06-16 00:48:21 i Sara Johansson

Tjäna bröder!
Idag vaknade jag 6:25 vid 6:30 väckte jag Matilda sen 6:35 väckte vi Amanda. ;)
Då låg vi kvar i sängen och degade litt sen käkade vi litt frulle och sedan var det fixa fixa fixa!!
8:28 gick vi hemifrån vi hade inte ett dugg bråttom vi gick i lagom takt. När vi kom dit satte vi oss utanför Aulan sedan blev vi insläppta och då var det några som sjungde och sen pratade rektorn litt. Tobbe delade ut pris för falkbergsloppet och falc of the hill osvosv. Sedan skulle rektorn dela ut stipendium och då ba ropar hon mitt namn?!? hahah gud. Efter Aulan besöket gick vi till klassrum 2 och där fick vi våra betyg och sa hejdå och sånt. Våran no/matte lärare ska sluta + det var min ansvarslärare, kuk!!!! :( :( :( :(
Förra terminen hade jag ett svagt E i idrott, den här terminen fick jag ett C, det lönar sig att bättra sig. ;)
Sedan gick vi hem till mig och de packade sina saker och sen gick dom hem. När de gick somnade jag och sov till ungefär 17. Efter det gjorde jag inget, sen tittade jag på Svergie-England, Swe åkte på torsk igen 2-3 hoppas fucking Hamrén blir kickad efter det här!!! Ute ur fucking EM.... FAAAAAAN!!!!!!!!!
Aja, vi hörs imorgon!♥
sleep well
Ja men här sov vi inatt!! :D
påväg till skolan imorse!
mitt stipendium
Pengar av rektorn/skolan! awesome.
fan vad pinsamt det var att gå upp på scenen , hahaha.. :(

Sovmys

Publicerad 2012-06-14 23:54:42 i Dag 1-25

tjäna!
Idag började vi 9:55 då skulle vi kolla på en modevisning det var väl nice. Efter det stod våran klass uppe på en fotbolls plan. Sedan käkade vi litt lunch, efter lunchen hade vi brännbolls match mot A klassen och vi hann tyvärr inte köra klart för ambulansen kom och massa.. :( Stackars..
Sedan gick jag, Amanda & Matilda till tåget och tog det till centralen och där gick vi runt.
Vi åkte hem ifrån stan vid aa ajg venne, men när vi kom till Tullinge så solade vi litt solarium och sen gick jag & Matilda hem till mig. Amanda kom sedan hem till mig då chillade vi litt vid datorn sen käkade vi middag och sen duschade vi (tillsammans!) skit mysigt. Sen fixade vi ansiktsmask och sånt..! Mysigt! Nu har vi nyss kollat klart på Justin Bieber- Never say Never. Snart blir det sova eftersom det är Skolavslutning imorgon, awesome!
pussssar!♥
Modevisning
SÖTIS!!
Fyfan. Hemsk brännbolls match ..! :(
cooola
sååå jävla gooootttt!

Solarium.

Publicerad 2012-06-13 23:47:20 i Sara Johansson

Idag skjutsade min mamma upp mig, Amanda & Matilda till Brantan, ungefär vid 9:50 när vi kom dit satte vi oss på gräset, sen en bänk, sen gräset & sen på ett golv. Jag, Amanda, Matilda & Felicia gick därifrån typ 11:00. Jag, Amanda & Matilda gick till centrum och solade litt solarium. Efter det satte vi oss i solen och tog ett chillpill. Sen gick vi hem. Nu sitter jag och tittar litt på tv ska städa mitt rum nu,när jag är klar. Imorgon ska Matilda & Amanda sova här, skolavslutning på fredag bror!
Pussar!♥
tjäna
Fan hittade vi för något? Detta skändes bort till mannen som satt och tiggde om pengar & mat.
Respekt till oss!
taack pappaaaa!

dat ASS

Publicerad 2012-06-12 23:17:35 i Sara Johansson

Heeejsan!
Idag så vaknade jag 7:26. Klockan 8:55 mötte jag Matilda då gick vi ner till tåget och där mötte vi våran klass sedan skulle vi ta tåget till södra Matilda gick hem innan vi hann hoppa på tåget, hon pallade inte följa med, hon var sur, hon var på dåligt humör, hon hade mens. hahahaha jag skoja!
När vi kom till södra gick vi till slussen och sen tog djurgårdsfärjan över till grönalund och sen gick vi till skansen. Och vi kollade på litt olika djur. Jag & Amanda allltsåååå.
SEn tog vi färjan tillbaks till slussen och sen gick vi till södra. Jag, Amanda, Caroline & Henke tog tåget till centralen och där splittrades vi jag & Amanda gick till Drottninggatan och Gallerian och kollade runt litt. Sen tog vi 15:27 tåget typ till Tullinge sen tog jag 723 hem. När jag kom hem gjorde jag inget tog bort sminket och sen hoppade jag in i duschen. Imorgon blir det en dag på Brantbrink med hela fucking skolan.
pussssar!♥
babe
Hola
aporna
randiga apor xD
dat ASS
fan va hottt asså
en platt fisk!!! xD hahahah
bebis krokodil
doris
du får ingen mat, du får ingen mat, nej du får ingen mat för du ska BANTA!
JAG HITTADE NEMO!!!!
två björnar!
#youdontsay?
SAGAAAA bror
amandas skal :)
i love it!

Watchout we got a badass over here!

Publicerad 2012-06-11 23:39:41 i Sara Johansson

Tjäna på er!
Idag började vi 9:30 i mentorgrupperna och där städade vi våra skåp och massa sådant.
Sen käkade vi litt lunch och efter lunchen tog jag, Matilda, Amanda, Felicia & Karolina (722) 11:45 bussen till Almvägen och därifrån gick vi i ca 20min till Flottsbro. Och där satt vi på en rosa leksaksbil i 1tim och 30min det var as nice! Sedan gick jag & Amanda till Almvägen och tog 723 till hem. När jag kom hem gjorde jag inget.. Idag var det ju Ukraina-Svergie , Svergie åkte på torsk med 2-1. Fan vad dåligt.. :( Men aja vi får väl ta England & Frankrike istället.
Pussar!♥
IMORGON SKA VI TILL SKANSEN MED KLASSEN , ÅÅH JAG HAR LÄNGTAT SÅÅÅ!
ÄLSKAR SKANSEN!!!!!
-ej ironi-
my babe
my babe
my babe
don't know what to do or what to say..
Karolina - gangster
Karolina & jag. on the bus
damn i love you
..watchout we got a badass over here..
attans
Rebecca
tjäna
you are the reason why I smile..♥


fan vad jag vill ha moppeeeeee ... DÖ alla ni som har de.. :(
btw, kör rosa bil som en chef.
Btw, satt på den där jäveln i 1tim och 3o min :D

Dag 1-25

Publicerad 2012-06-10 23:12:56 i Dag 1-25

Dag 01- Favoritbloggerska/bloggare
Dag 02- Favorit låt just nu
Dag 03- Favorit nummer
Dag 04- Något jag inte kan leva utan
Dag 05- Ett foto på mig själv och 15 fakta om mig själv
Dag 06- Mitt namn på FB, varför valde jag det
Dag 07- Favorit häst/hästar
Dag 08- Min favorit glass
Dag 09- Mitt rum

Dag 10- Min bästa kompis
Dag 11- Beskriv din blogg
Dag 12- Jag blir inspirerad av
Dag 13- Favorit artist, skådespelare och kändis
Dag 14- Husdjur
Dag 15- Mina föräldrar
Dag 16- Beskriv min klass
Dag 17- Något/någon jag saknar
Dag 18- En bild, eller flera på mig och mina vänner
Dag 19- Min dag
Dag 20- Min favorit plats
Dag 21- Något som gör mig lycklig
Dag 22- Saker som skrämmer mig
Dag 23- En person som har förändrat mitt liv
Dag 24- En bild på när du var liten
Dag 25- Favorit årstid

Match mot Nackdala!

Publicerad 2012-06-10 23:08:44 i Sara Johansson

Idag vaknade jag 8:30 då käkade jag litt frukost och sedan klädde jag på mig och satte upp håret och borstade gaddarna. Vid 9:30 åkte jag & pappa till Storvreten och där hade vi match mot Nackdala och vi vann med 3-0 så jävla bra! Ligger bra till i båda serierna just nu i Div3 som vi spelade idag leder vi serien. Och i Div2 ligger i 3a, men det ska ändras! :D Annars har jag inte gjort något idag, duschade litt och sen har jag bara varit hemma typ.
Pussar!♥
fredags
fredags
Hahahahha
Stuvsta IF!
tappade idioten igår.
! :(
fredags
fredags
fredags

Chill lördag.

Publicerad 2012-06-09 21:38:04 i Sara Johansson

Tjena!
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt att jag inte bloggade igår och inte har bloggat på hela dagen idag.
Men igår iaf då började vi 8:15 kom litt sent sen hade vi matte en liten stund och efter matten skulle vi haft Engelska men våran lärare kunde inte ha oss så då kollade vi på film ist och den sög, Guldkompassen jävla skit film! Sedan hade vi lunch och sen hade vi so i ca 5min slutade 12:21 för dagen. När jag kom hem gjorde jag inte så mycket sen åkte jag iväg och handla käk med fadern min. Idag vaknade jag sent och låg kvar i sängen jätttee länge. Vid typ 20:15 gick jag hem till Matilda och hämta litt saker och blev kvar där i en halvtimme vi tog litt bilder på våra kära äpplen. (hennes iPod & min iPhone) båda har fucking sprickor i dom. Jag tappade min idag och fick sprickor jävla fitt äpple saker assssååå!!!!!!!
Sitter och bloggar i vårat ''arbetsrum/mammas garderob'' och ba chillar litt.
Pusssaar, ni får bilder senare idag eller imorgon!♥

Bazooka!!!!

Publicerad 2012-06-08 00:08:17 i Sara Johansson

Tjäna!
Idag började skoldagen 9:25 då skulle vi se en musikal den var väl bra. Speciellt när man hade en sak man tittade på helaaaa showen vilken jäkla bazooka asssåååå.
Sen hade vi lunch , idrott då körde vi litt brännboll lag Sara åkte på torsk. :(
Sist hade vi ''matte'' jag och Matilda sa att vi skulle gå och filma då gick vi till tåget och tog det till centralen sen gick vi till Gallerian och kollade runt litt. Sen gick vi till drottningsgatan och gick runt en massa. Fika litt på Wayne's coffee. 19:27 tåget tog vi till Tullinge hahah gäspade som fan på tåget. Sedan tog vi 713 hem. När jag kom hem åkte jag & pappa direkt och handla litt. När jag kom hem käkade jag litt mat och sen tog jag bort sminket. Nu sitter jag och tittar på Sex and the city 2, såg inte klart hela igår.
Pussar!♥
KÖÖÖTTAARÅÅÅ
hehheheh
on the train bitches
¨
FIKA LITT
Gallerian
tjäna
LAN KLÄDERNA!
Köpte en vanlig svart tråkig bh
SSSÅ SSÖÖÖÖTAAA från lindex
blåa brallor
laaaan
från cubus
en tröja från bikbok
hehehe
Bandeau bh från lindex
testade litt kläder
vill ta ut min tandställning på direkten!

Sex And The City !

Publicerad 2012-06-06 23:41:49 i Sara Johansson

Hola!
Idag har jag bara varit hemma, det är ju Sveriges Nationaldag vilket innebär röd dag. Så har bara varit hemma och tagit nytta på min ledighet, nicenice.
Just nu sitter jag i sängen har nyss sätt klart Sex And The City 1 orkade inte kolla klart på den igår. Ska sätta på 2an nu.
Pussar!♥
come to mama

HATA ORIENTERING!

Publicerad 2012-06-06 01:19:43 i Sara Johansson

TJÄNAAAA!
Idag vaknade jag 8:30 sminkade mig på 5min sedan käkade jag litt och fixade håret och borsta tänderna och klädde på mig. 8:55 mötte jag Matilda då gick vi till Aftonvägen och där mötte vi Amandus då hoppade vi på 9:13 bussen till Brantan och först skulle vi vänta i 2tim tills det var våran tur att orientera.. Men under den tiden lirade vi litt fotboll och sov. Sen var det dags att orientera vi hittade alla förutom 4st. ;)
Sedan tog jag, Matilda & Amanda 13:08 bussen till Aftonvägen sen hem.
När jag kom hem satt jag litt vid datan och sen fixade jag mig (bytte kläder och sånt)
Sedan åkte jag in till södra och mötte mamma & pappa då åt vi litt och sen tog vi tåget hem.
Nu sitter jag och tittar på Sex And The City ska stänga av den snart är as trött.
Det är ju röd dag imorgon, as nice.
Pussssss!♥
kollade på Barbie igår kväll.. hehe
HATA ORIENTERING!
också kom vi vilse.
AMANDA DU GÅR LITT FÖR FORT!
Här sov det en uteliggare. .

Dag 1-25

Publicerad 2012-06-04 23:02:17 i Dag 1-25

Dag 01- Favoritbloggerska/bloggare
Dag 02- Favorit låt just nu
Dag 03- Favorit nummer
Dag 04- Något jag inte kan leva utan
Dag 05- Ett foto på mig själv och 15 fakta om mig själv
Dag 06- Mitt namn på FB, varför valde jag det
Dag 07- Favorit häst/hästar
Dag 08- Min favorit glass

Dag 09- Mitt rum
Dag 10- Min bästa kompis
Dag 11- Beskriv din blogg
Dag 12- Jag blir inspirerad av
Dag 13- Favorit artist, skådespelare och kändis
Dag 14- Husdjur
Dag 15- Mina föräldrar
Dag 16- Beskriv min klass
Dag 17- Något/någon jag saknar
Dag 18- En bild, eller flera på mig och mina vänner
Dag 19- Min dag
Dag 20- Min favorit plats
Dag 21- Något som gör mig lycklig
Dag 22- Saker som skrämmer mig
Dag 23- En person som har förändrat mitt liv
Dag 24- En bild på när du var liten
Dag 25- Favorit årstid

Det finns inget dåligt väder, ba dåliga kläder.

Publicerad 2012-06-04 22:58:01 i Sara Johansson

TJÄNA!
Idag började vi 9:30, typ den ända gången man faktiskt längtar på morgonen till skolan, jag är seriös!
Vi började med mentor stunden sen musik då övade lite på uppspelet vi hade idag efter det käkade vi litt lunch och sen hade vi svenska/so vet inte vad men då satt jag & Amanda i klassrummet och gjorde typ något om länder eftersom att vi är klara med allt annat. Efter det hade vi språkval då övade vi på uppspelet och mellan språkvalet och ''so'n'' så hade jag ett littet eller litet vet inte hur man stavar prov. Det gick bra, fick godkänt!
Och sedan var det dags ungefär vid 16:00 spelade jag & Matilda piano medan Freja sjöng till Micke(micke är våran musik lärare!) det gick bra, vi klarade det. Sedan var det Mickes tur att spela piano och då skulle vi sjunga, vi fick sjunga om 1 gång annars gick allt super. Sjöng lite när vi övade på repet hahah blir så glad när människor säger att jag sjunger bra man blir liksom litt genererad och då slutar sjunga haha nuttisar! Kommer aldrig mera sjunga i skolan!
Vid 16:20 gick ja hem när jag kom hem käkade jag litt sen bytte jag om sedan var det fotbolls träning det gick bra och sen hämtade pappa mig, Linnea & Rebecca då skjutsade vi hem dom sen hemhemhemhem.
Nu sitter jag blöt i håret och ska sätta på en film nu, vet inte vilken men det blir någon. super mys.
Sedan blir det dags för min skönhetssömn hahahah..
Imorgon är det orientering på Brantbrink fyfan vad nice. Jag & AmandaG ska kötta som fan(Matilda också!)
Pussss!♥
hahahah så jävla klockers!
hola
vad gör man inte när det regnar..
''the awkward moment when your lärare säger att you was fin i håret...''
and it was a GUY!
tjäna tjäna bloggen
var litt rosa idag
littt grå
körde på litt melonisar ikväll .. mums
TYP ORANGE!
TJÄNA! VILL BA ATT NI SKA VETT ATT JAG SAKNAR MITT HÅR!

Dag 1-25

Publicerad 2012-06-03 22:29:06 i Dag 1-25

Dag 01- Favoritbloggerska/bloggare
Dag 02- Favorit låt just nu
Dag 03- Favorit nummer
Dag 04- Något jag inte kan leva utan
Dag 05- Ett foto på mig själv och 15 fakta om mig själv
Dag 06- Mitt namn på FB, varför valde jag det
Dag 07- Favorit häst/hästar

Dag 08- Min favorit glass
Dag 09- Mitt rum
Dag 10- Min bästa kompis
Dag 11- Beskriv din blogg
Dag 12- Jag blir inspirerad av
Dag 13- Favorit artist, skådespelare och kändis
Dag 14- Husdjur
Dag 15- Mina föräldrar
Dag 16- Beskriv min klass
Dag 17- Något/någon jag saknar
Dag 18- En bild, eller flera på mig och mina vänner
Dag 19- Min dag
Dag 20- Min favorit plats
Dag 21- Något som gör mig lycklig
Dag 22- Saker som skrämmer mig
Dag 23- En person som har förändrat mitt liv
Dag 24- En bild på när du var liten
Dag 25- Favorit årstid

Big Brother final 2012

Publicerad 2012-06-03 22:20:40 i Sara Johansson

Hola!
Idag har jag legat i sängen jääätte länge.
Sen åt jag iaf brunch och sedan har jag bara varit hemma hela dagen, så jäkla fullt väder.
Sitter just nu och tittar på Big brother finalen. Det är Amandus eller Hanna J kvar. Fan vad jag hoppas att Hanna J viinnnner hela skiten. GO HANNA, GO HANNA, GO GO GO HANNA!
Snyggingar i Thailand!
går inte att beskriva hur mycket jag älskar dig.
Min norska kompiiis & jag!
love you Amanda!!!
älskar dig. 14år tillsammans.♥

Gamla Bilder!

Publicerad 2012-06-03 00:19:09 i Sara Johansson

Här får ni några bilder ifrån när jag var liten..
Hittade inte bild jäveln där jag verkligen hade afro, den kanske är på någon dator..?
hmm.. får iaf leta vidare imorgon!
stilig osv.
älskade mamma
mig ser ni läängst bort på fotot ...
hahahah
whops , en naken bild.
älskade mamma
älskade kusin, du & jag!
schysta brallor.
nämen! är det inte lilla amanda jag ser?? :D
Amanda, jag & Amandas bror Viktor!
fotboll verkade ju intressant då... hahahahah
lilla söta amandaaa!
Bajen föralltid!
and i was like ''WHAAAT?!?'' haha så jävla ful
världen finaste föräldrar
tack för att ni finns, pappa & mamma!♥

Match mot Enskede !

Publicerad 2012-06-02 21:58:41 i Sara Johansson

Tjäna!
Idag vaknade jag 11:30 men låg kvar i sängen till typ 13:15 då käkade jag litt frukost sen klädde jag på mig fotbolls saker och sånt. Fan det har typ varit storm ute och regnat som in i helvete!! Men aja, det finns inget dåligt väder, ba dåliga kläder. Tog 14:11 tåget med Rebecca till Stuvsta sen gick vi till IP , hade en massa bra saker att prata om.
Bla kärlek & hat. När vi kom dit satte vi oss på läktaren i spöregnet och kollade på damlaget när de körde mot Tungelsta och vann med 10-1 sedan var det våran tur att spela match vi mötte Enskede, mycket duktiga spelare. Vi vann med 3-1 alltså var vi steget bättre. De är serieledare och detta var deras första förlust. Har också bytt nummer, hade 32 förut nu har jag 14. Det var litt roligt för jag och Rebecca satt och prata vilka nummer vi hade i Tullinge då sa jag ''aa men jag hade 14 i Tullinge'' Så får jag det här också, nicenicenice!
Sen åkte vi hem då åt jag litt sen badade jag i as varmt vatten och sist duschade jag. Har tittat på Big brother från igår också. Tänkte kolla igenom litt gamla bilder just nu kanske hittar den bilden då jag hade afro. ;)
Vi hörs!♥
Hahah
krock i tullinge, värsta PANGET!
Den ljus blåa & den vita krockade.
skön vinst med 3-1 mot Enskede!

Dag 1-25

Publicerad 2012-06-02 00:51:40 i Dag 1-25

Dag 01- Favoritbloggerska/bloggare
Dag 02- Favorit låt just nu
Dag 03- Favorit nummer
Dag 04- Något jag inte kan leva utan
Dag 05- Ett foto på mig själv och 15 fakta om mig själv
Dag 06- Mitt namn på FB, varför valde jag det
Sara Johansson: Jag valde namnet för att det är mitt namn? Nej ni vet, jag heter Katja Eriksson men ville så gärna heta Sara Johansson.. Nej men jag heter Sara Johansson , därför har jag mitt namn på min facebook?

Dag 07- Favorit häst/hästar
Dag 08- Min favorit glass
Dag 09- Mitt rum
Dag 10- Min bästa kompis
Dag 11- Beskriv din blogg
Dag 12- Jag blir inspirerad av
Dag 13- Favorit artist, skådespelare och kändis
Dag 14- Husdjur
Dag 15- Mina föräldrar
Dag 16- Beskriv min klass
Dag 17- Något/någon jag saknar
Dag 18- En bild, eller flera på mig och mina vänner
Dag 19- Min dag
Dag 20- Min favorit plats
Dag 21- Något som gör mig lycklig
Dag 22- Saker som skrämmer mig
Dag 23- En person som har förändrat mitt liv
Dag 24- En bild på när du var liten
Dag 25- Favorit årstid

Match mot Nynäshamn

Publicerad 2012-06-02 00:46:35 i Sara Johansson

TJÄNAAA!
Imorse var jag litt sölig så kom till skolan typ 8:50. Fast vi började 8:15, hehe busig.
Först satt jag , Matilda & Amanda utanför klassrummet och våran knäppa lärare PETRA öppnade dörren för oss 3 efter 40min typ, knäppgök typ.
Efter det hade vi svenska då spelade vi litt piano ist. Sen hade vi lunch & so.
Vi skulle egentligen haft no sist men det kom ingen lärare då fick vi draaa.
NICE!
När jag kom hem gjorde jag inget sen bytte jag om och käka litt.
Pappa kom hem typ 17:50 och vi hade samling 18 I NYNÄSHAMN så vi åkte hemifrån 18..
Kom ungefär till match start , det blev lite struligt med tågen och sånt så stackars pappa..
Då fick jag värma upp när matchen hade börjat sen var jag i full gång.
Vi vann matchen med 5-1 så bra!
Efter matchen åkte vi hem, drog en runda förbi Tungelsta haha fett konstig väg vi tog hem..
När jag kom hem käkade jag litt mat sen tittade jag litt på tv sen hoppade jag ner i badet och sedan duschade jag.
Nu sitter jag och tittar på New Year's Eve, vilket jag gjorde igår också den var så jäkla braa!
Vi hörs imorgon, pussar!♥
tar litt tabletter
i love you amandus
syster
hahaaa
skön vinst med 5-1
we are young
Kvinnor är som dockor,
du kan leka med dom, 
slänga dom när du vill.
men vet du vad? 
Riktiga män leker inte med dockor.
mange kom igen nu
#duckface .... hahahahahah
kär

Om

Min profilbild

Sara Johansson

15 årig tjej från Stockholm. bäst i världen. peace

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela