En soft fredag!

Publicerad 2011-09-30 21:35:06 i

Godkväll! Idag började dagen med engelska och sista lektionen hade vi so. Sen gick jag & Jessika till tåget och tog det till Tumba och där gick vi till Willys och köpte hårfärg, sen gick vi tillbaks till tåget och tog det till Tullinge. Eller jag gick av i Tullinge och först mötte jag Adam då pratade vi lite :P sen mötte jag Musse. Och sen gick jag hem, när jag kom hem satte jag igång för att färga mitt hår, det blev fett mycket mörkare. Och jag färgade mest det som jag & Jessika hade missat, så nu ser det iaf lite jämnare ut. Men aja, ska nog krypa ner under täcket nu och kolla på någon bra film! Men vi hörs imorgon, jag & Jessika ska åka till Botkyrkahallen och se när Tumba möter Bele.
Pussar & Kramar! ♥

En bild på min urgulliga kudde!

En intressant bög! :)

Publicerad 2011-09-29 22:07:59 i

Hallåååååååååå!
Idag började vi 8.30 med någon hemkunskaps sak där vi skulle sitta i ett klassrum och lyssna på våran hemkunskapslärare. As tråkigt! Sen typ kl 10 så satt vi i ett klassrum och då hade vi besök av en bög, han var trevlig och pratade i typ 1tim och en kvart eller något. Men det var intressant att lyssna. Te.x när han berättade hur han träffade sin man. Sen åt vi lunch och efter lunchen hade vi hemkunskap då bakade vi Hallon muffins! Aja sen satt vi och väntade i 1tim tills våran matte lärare skulle komma, men hon kom aldrig så vi fick gå hem! Aja, har inte gjort så mycket idag, så ska se vidare på Filip & Fredrik nu.
Puuuuuuuussssss!

sj '

Mina, Jessikas, Jacks & Jespers muffins! :D

Tjena! läget?

<3

En onsdag!

Publicerad 2011-09-28 22:39:35 i

Tjena!
Idag började dagen med idrott typ utomhus, var inte med hela idrotten. Sista lektionen hade vi någon konstig svenska lektion men sen gick jag hem med Jessika. När jag kom hem gjorde jag ingenting vid 16.15 gick jag hem till Jessika och vid typ 16.55 skjutsade Jocke oss till hallen och där hade vi träning, avslutade träningen 18.15. Då åkte vi till Storängshallen och tittade på Huddinge-Djurgården fast jag, Maria, Jessika & pappa tittade bara på 1a perioden sen åkte vi till Flempan och tittade när pappa spelade. Sen åkte vi hem då hoppade jag in i duschen nu sitter jag och lyssnar på musik och aa.. Imorgon kommer det en bög till skolan, tror jag. Eller jag vet inte om han är bög :S Men det får vi väl se imorgon, ska iaf lägga mig i sängen nu!
Pussss!

Klart man börjar plocka gratis grejer när det står ''plocka gärna'' :D



färgade ju håret igår :D

tjena coolingar! ;)

Kärlek till den där sötnosen (till vänster) <3

Färgade håret (bild kommer imorgon)

Publicerad 2011-09-27 23:13:00 i

Tjena ! Idag började vi med no och slutade med elevens val! Sen gick jag hem och sen tog ja 15:38 bussen till Tumba mötte Jessika på bussen :D då åkte vi till Willys där köpte jag hårfärg! Sen gick vi till Tumba centrum och kollade lite sen hem till mig och färgade håret och vi 19.30 gick vi hem till Jessika och där var vi en liten stund ! Sen vid 20:30 gick jag hem! Nu orkar jag inte blogga pussas

boring monday!

Publicerad 2011-09-26 21:26:14 i

Yo brother from another mother!
Idag började vi 9.30 med Mentor stunden, sen slutades dagen med No och då fick vi sluta lite tidigare. Sen gick jag hem, när jag kom hem gjorde jag ingenting sen bytte jag om och sånt och sen åkte jag, pappa & Jessika ner till hallen och hade träning. Aja jag orkar inte blogga nu, ska skicka in en läxa till min lärare nu. Men vi hörs imorgon!
Pussss!

Mööööh

Maja & Tilla påväg till skolan imorse! :D

dddiinmamma!

tjabalabala polarn!

2 innebandy matcher !

Publicerad 2011-09-26 00:01:27 i

Tja ! Idag började dagen med en match mot Huddinge (torsk) sen åkte jag upp till brantan osv..sen vid 18:50 åkte jag & pappa till sjöstadshallen och där hade vi samling för tant match mot Hammarby ! (torsk) men det var ändå grymt roligt att spela! Men aja kom hem vid 22 och då duschade jag och nu är jag piss trött så ska sussa nu vi hörs imorgon!!! Puss & Kram <3

Hej igen!

Publicerad 2011-09-24 16:08:44 i

Idag vet jag inte när jag vaknade, har känt mig lite hängig idag, ska snart krypa ner under täcket och titta på Jönssonligan! Men har lovat er bilder idag, och det ska ni få! Imorgon har jag 2 matcher, först F97 DIV1 mot Huddinge och sen ''Tant-laget'' mot Hammarby. Men nu ska ni få bilder från igår..
Puss!

Haha ja, som sagt.. Mikael Persbrandt vinkade till oss ! :D

utan dina andetag.

Fick se på film igår i aulan!

MIKAEL PERSBRANT !!!!!!!!!

Publicerad 2011-09-23 22:24:07 i

Tjena ! Efter skolan idag gick jag hem och då gjorde jag inte så mycket sen tog jag, linnea & Jessika tåget Jessika hoppade av i älvsjö. Jag och Linnea fortsatte till södra och där gick vi fram och tillbaka fram och tillbaka sen kom Tobbe och då hälsade vi på han. Strax där någongång kom Angelica & Frida. Då tog vi 17:14 bussen till hjortsholm typ. När vi åkte förbi stureplan så ser jag & Linnea Mikael Persbrandt fy fabian va cp coolt !! + han vinkade till oss, jag och linnea höll typ på och dö på bussen.. Sen körde vi match möt värtan och torskade ! Men nu ska jag gå och sova kommer lägga ut bilder imorgon och allt! Ppppiuuuuussssss !

LALALA.. TORSDAG!

Publicerad 2011-09-22 23:02:33 i

Tjena mittbena!
Idag kom jag & Jessika till andra lektionen kommer inte ihåg vad vi hade då.. Men sist hade vi Matte. Sen gick jag & Jessika hem till mig och och aa typ tittade på tv osv. Sen vid 20.00 gick hon hem. Då åt jag mat, fett sent. men aja , nu sitter jag och tittar på Filip & Fredrik, slut nu. Ska se Criminal minds nu. Men vi hörs imorgon, det är Fredag & jag har match.
Pusssss!

Amanda & Jessika :)

På söndag börjar den, mot Huddinge!

HK !
 
Lina fastnade med en penna i håret... :S

Amandaa! <3

Criminal minds snygging!

Publicerad 2011-09-21 23:43:01 i

Tja!
Idag började vi med Idrott och sen hade vi Svenska/Engelska i slutet av den lektionen fick vi se ett avsnitt av ''Vänner'' :D Sen var det lunch, kunde inte äta så mycket mådde illa. Så efter lunchen gick jag hem, ringde pappa först. Men då när jag kom hem la jag mig i sängen och sov till typ 13.30. Men sen vid 16.00 gick jag hem tilll Jessika & Maria sen tog vi bussen till Hallen och hade innebandy träning. Men ska fortsätta kolla på Criminal minds.
Så vi hörs imorgon, pussar!

Wihooo längtar! :D


whoop whoop

Äger min fader! :D

ey tja

het!  Criminal Minds snygging !! :D

Nytt namn på WORDFEUD Tyypsaras

trött....

when you smile, i smile!

TrÄNING idaaaaaaaaaaaaag

Publicerad 2011-09-20 21:15:30 i

Tjena pojkar & flickor!
Idag började vi 8.10 med No och våran sista lektion var Elevens val (idrott) vid 15.05 typ gick jag, Linnea & Rebecca till omklädningsrummet och bytte om till våra fotbollskläder. Sen gick vi till centrum och köpte corny och dricka. Sen tog vi 15.41 tåget till Stuvsta och sen gick vi till IP och där tog vi massa bilder + filmade. Ni får typ innga bilder, eller jo några.. :P Men aja nu ska jag titta vidare på tv, så vi får höras imorgon!
Pussar på rumpan!!!!

Lipar!

Haha yeah!

En flower!

Haha

Meee

Liparrrr

yeah yeah wow wow

Mobil bloggar @ the bed

Publicerad 2011-09-19 22:48:47 i

Ey tja ! Idag försov jag mig så kom 10:15 till skolan då hade vi so sista lektionen hade vi no! Efter skolan gick ja hem med Jessika. Vid 18.10 gick jag ner till torget och mötte pappa där då hämtade vi min iphone! Så har lekt med min iphone hela kvällen, har redan tagit en jäkla massa bilder.... :$ Men nu ska jag tittade vidare på Filip & Fredrik så vi hörs imorgon. Puss ! <3

TJENIS PENIS!

Publicerad 2011-09-18 21:13:56 i

Idag drog ju jag och Jessika till Tomtberga. Först tog vi 15.56 tåget till Huddinge och sen gick vi Tomtbergahallen. När vi kom dit kollade vi på TT-Älvsjö 16.30! Sen i paus gick vi till Ica Kvarnen och köpte dricka, sen någon gång kom Alexandra dit då var vi med henne där. Sen tittade vi på Huddinge-Nacka, Nacka vann! Vi tog 19.27 tåget hem och sen 19.36 bussen hemhem. När jag kom hem gjorde jag ingenting. Nu sitter jag och tittar på Partaj och ska snart ta bort sminket och sooova!
PUSS!

14 år idaaaaaaaaag! :D

Publicerad 2011-09-17 22:03:53 i

Tjena Tjabaaa!
Idag vakande jag 6.20! Mamma & pappa ger mig en Iphone nästa vecka, eller på måndag typ! Sen vid 7.15 åkte jag & Pappa till Tomtberga och där hade vi samling först sprang vi lite ute och gick. Sen hade vi match mot Rotan(Rotebro) dom var grymma. Dom vann med 1-0 och sen spelade dom match mot Täby och vann med 9-1 och dom är nu vidare i SM och dom ska vinna har jag bestämt annars jävlar! :D Sen åkte vi hem, när jag kom hem hoppade jag in i duschen och sen vid 11 kom farmor, farfar, faster, kusin martin & kusin charlie då var dom där en liten stund. Sen vid 14 kom mamma släkt..... Moster, kille, mickan, linn, kevin, nicole & nike. Moster, kille, gustaf, tuva & nora. Mormor & morfar. Moster. Vet inte när dom gick hem.. Men sen åkte vi och handla haha kul, nä men vi köpte Thai mat , asssså muuuums! :D Men orkar fan inte blogga, ska upp vid 8/9 imorgon. Och idag vaknde jag 6.20 på min födelsedag. Men vi hörs imrogon och allting!
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!

WHOOOOOOOOOOOP WHOOOOOOOP !

Imorgon är det min dag, bara min!

Publicerad 2011-09-16 20:30:59 i

Heej söötisaaar!
Idag började vi 9.25 med Engelska. Sista lektionen såg vi en as dålig film på so,n asså jag menar det, den SÖÖÖG! Någon tecknad film som var på Engelska utan Svensk text. Efter filmen fick vi sluta, typ 13.45. Då tog jag bussen hem och när jag kom hem gick jag direkt och la mig och sov. Vaknade 18.30! Ska faktiskt snart gå och sova igen, imorgon ska jag upp 06.30, samling 7.15 för vi har SM kval. Och vad händer mer imorgon? Haha jag fyller åååååår! :D Men nu ska jag typ ta bort mitt smink och typ försöka sova, eller lägga mig i sängen iaf!
Men vi hörs imorgon kanske!
PUSSSSSSSSSSSSS!!!!!

whooop whooop  !!

Wordfeud > ett jäkla spel....

Publicerad 2011-09-15 22:38:51 i

Heej!
Igår tog jag & Linnea tåget till tc och sen till Bålsta fast hoppade av i Barkarby. Torskade med 3-1. Men aja.
Idag började vi med No & slutade med Matte. Idag hade jag träning, fotbollsträning. Jag tyckte den gick superbra! Men aja, efter det åkte jag hem och sen åkte vi och handla direkt. När vi kom hem sen hoppade jag in i duschen och nu sitter jag och tittar på Filip & Fredrik. Ska snart gå och sova tror jag, är sjukt trött. Men första måste jag blåsa mitt håår! Men vi höres imorgon. Shit 2 dagar kvar! Fyller fan år på lördag.
PUSSS!

Jävla spel.. Tycker att det är skit svårt nu! heter: Typsaris
Wordfeud !

Den 25/10 får vi våran Macbook i skolan! NIRRE BIRRE!! :D

TJENA! LÄGET?

Publicerad 2011-09-14 14:51:18 i

Idag vaknade jag 9 sen fixade jag mig och allt vad man gör på morgonen. Jag stod och vänta på Jessika med Lina & Henke hon kom typ 11.50 med Freja då gick vi till skolan. Kl 12 typ blev vi insläppta i Aulan. Där skulle vi se en film, vet inte vad den heter. Den var sjukt bra, men vi fick inte se hela för Strömmen gick i skolan, faan! Den var grrrrrgyyymymymym! AS GRYM. Men aja, sen gick jag hem. När jag kom hem haha har jag inte gjort ett skit. 17.41 tåget ska jag , Linnea & Sarah ta till Barkarby. För sen har vi match mot Beleee i fotboll (F96 elit) Men ni får ha det superduper, så hörs vi imorgon!
Puuuuusss

mohhaahahhahaha

cHiLlAr GaL1

Publicerad 2011-09-13 23:25:56 i

Häääj!
Idag började vi 8.10 med typ No och dom två sista lektionerna hade vi idrott. Eller först idrott med klassen. Sen elevensval och det var idrott med några 8or & 9or! Där körde vi typ spökboll.. Vid typ 15.00 fick vi sluta då gick jag, Becca, Linnea & Lina och bytte om. Jag, Linnea & Reebook bytte om till fotbolls kläder sen drog vi till centrum och köpte Corny och dricka. Sen hoppade vi på 15.26 tåget till Stuvsta och sen gick vi till ip. Haha vi kom dit 1tim innan träning typ, men där satt vi i ett omklädningsrum och sjöng(?) typ. Sen gick vi ut osv. Sen hade vi träning efter träningen fick jag skjus hem och idag har Barca mött Milan, vafan Pato gjorde mål efter 26sek in i matchen. Haha jag hejade på båda och som tur var blev det 2-2 :D Men nu ska jag blåsa mitt hår och sen lägga mig i sängen och titta på Criminald Minds! Vi hööööres inte imorgon, kommer inte orka blogga efter matchen! Matchen börjar 20.00 i Barkarby! :S Men vi hööres på Torsdag. Eller vi hörs säkert imorgon bitti för vi börjar 12 imorgon!
PUSSSSUSUSUUSSUUSUS!

Hahaha! Becca & Linnea!

thihihiheheheh söta!

Vi trodde att det var en platt bebis på långt håll... -.-' haha hihi haha hooo


Mmmmmh.. fan vilken snygg rumpa Pato har!!

Innebandy träniiing !

Publicerad 2011-09-12 22:32:16 i

Tjenis Penis!
Idag började vi 9.30 med mentor stunden satt med Maja som vanligt! Sista lektionen hade vi No och slutade 15.20. Sen gick jag hem med Jessika & Karolina. När jag kom hem gjorde jag iiingenting. Typ 17.45 åkte jag, pappa & Jessika ner till hallen och hade innebandy träning! Efter det åkte vi hem, när jag kom hem så åt jag mat och tittade på bajen matchen, torsk torsk torsk! Sen hoppade jag in i duschen nu sitter jag och tittar på Filip & Fredrik. Men ajaaaa, vi hörs väl imorgon sötnosar!
Pöööööss!

Haha kung? ne men hittade några..

Jajajajaja, vet att jag glömde blogga igår...

Publicerad 2011-09-11 20:56:57 i

Som sagt, vet att jag glömde blogga igår förlåt! Men jaja .. Igår tog jag tåget med Becca, Sarah, Linnea & Johanna till Stuvsta och sen hade vi match mot Älvsjö f95 på ip och vi vann med 3-2 ! Idag har jag typ bara städat hela mitt rum haha boring boring. Men vafan.
Just nu ligger jag i min säng och tittar på Sommar spelen på 5an. Blä vad jag mår illa, känns som att spyat är i halsen och att det vill komma upp.. Hhahahha okej det där va liiite äckligt! Men vi hörs imorgon iaf! Ni får ha det en suuuper Söndags kväll haha!
Puss!

Gammal bild men vafan gör det? iiiinget! :D

It's Friday, Friday!

Publicerad 2011-09-09 19:57:35 i

Hejsan pluttisar!
Idag började vi med Engelska med Petra. Sista lektionen fick vi sluta typ 1tim tidigare, vi skulle ha So i 2tim men vi fick sluta 13.10. Då gick jag hem med Jessika. När jag kom hem tåg jag en tupplur haha men kunde inte somna men låg kanske i sängen i 30min och blundade. Sen satt jag vid datan och sen kom mamma & pappa hem. Då åkte jag och pappa och handla haha. Sen när vi kom hem åt vi mat och nu sitter jag och lyssnar på musik (Justin Bieber) och aa bloggar.. 20.30 är det Milan/Zlatan på tv så ska titta på den matchen. Imorgon har jag själv match tyvärr visas den inte på tv. hahah nej skoja. Men jag har fotbolls match imorgon mot Älvsjö F95! Men vi hörs imorgon eeeeefter matchen!
Puss pluttisar!

Jag & Jessika i Malmö.. Saknar!!

Tagen idaaag!

Träning!

Publicerad 2011-09-08 21:51:07 i

Hello hello!
Mötte Jessika typ 8.55 då gick vi till skolan och först hade vi No och sista lektionen hade vi Matte. Sen gick jag hem med Jessika & Lina. När jag kom hem satt jag vid datan och sen bytte jag om. Mötte Becca vid stationen typ 16.35 då köpte vi Corney och sen hoppade vi på 16.41 tåget till Stuvsta och gick sen till Ip. Sen hade vi fotbollsträning hahah det började SPÖREGNA mitt i träningen, fy Fabian! Aja, imorgon är det en vila dag och sen på lördag är det fotbollsmatch mot Älvsjö! Men vi hörs imorgon!
Pussss på Fabian! :D

Jessika tappade allting på Hemkunskapen!

Hemkunskapen!

10 dagar kvar!

Publicerad 2011-09-07 22:19:34 i

Heeej!
Idag vaknade jag 8 då låg jag kvar i sängen i nån timme.. Sen tittade jag på tv och aa.. Haha har inte gjort så mycket, 12.40 somnade jag och sov till 17.15. typ. Jaja imorgon ska jag till skolan, börjar 9.05 men vi hörs imorgon då! Sov så gooott!
Puss!

7 januari 2011, då jag piercade mig.. mohaha !:D

♥sova♥

Tja!

Publicerad 2011-09-06 23:00:04 i

Nu sitter jag och tittar på Miss secret agent slutar väl snart, antar jag.. Imorgon ska jag inte till skolan, ska gå och lägga mig efter filmen.. Känns inte som att det finns något intressant att skriva om när man inte mår så bra, haha. Men aja, vi hörs kanske imorgon!
Ha det bra!





myyyyyys!♥

mobil bloggar

Publicerad 2011-09-06 18:12:52 i

Idag började vi 8.10 med no sen hade vi svenska och sen typ svengelska. Sen hade vi lunch och efter lunchen gick jag hem. Mår illa, ont i huvudet osv. Kom hem typ 12.10 då gick jag upp på mitt rum och satte på mig min onepiece och sen la jag mig i sängen och tittade på tv. Ungefär 13.30 somnade jag och sov till 18.00. Jag ligger just nu i min säng och mobil bloggar, men vi hörs kanske senare. Puss!!

Tony Weseth <3

Publicerad 2011-09-05 22:47:06 i

Tjaba tjena hallå, jag säger sååååå!
Idag började vi 9.30 och då hade vi ''Mentor stunden'' satt med Maja och typ skrev lite i Loggboken osv. Sista lektionen hade vi No då skulle vi sitta och diskutera den där filmen ''säg att du älskar mig'' och sånt sen slutade vi typ 15.15 eller något. Då gick jag hem med Jessika, Lina & Ida. När jag kom hem gjorde jag typ ingenting tittade på tv sen gick jag och la mig i 1tim och sov. Sen gick jag och mötte pappa vid stationen och där köpte vi nytt busskort och sen hem. När jag kom hem gjorde jag inte mycket. Sen tittade jag på Idol och aa sen datan. Och nu ska jag gå och lägga mig. haha.. Men vi hörs imorgon, ja det gör vi!
Puss!

Såhär ser mitt nya busskort ut, haha :D

Grisen, hahah!

längtar tills den 17 september!!
1. jag fyller år :D
2. SM kval (NewBody cup)
WHOOOP WHOOOP !

TT CUPEN (Semifinal & Final)

Publicerad 2011-09-04 22:51:48 i

Tjenixen!
Idag vaknade jag 9 då började jag platta mitt hår och sånt.. Sen vid 10.40 åkte jag, pappa & Emma till någon affär för Emma skulle köpa något. Sen åkte vi direkt till Tyresö och då hade dom redan börja springa där ute så jag hakade på dom. Sen körde vi Semifinal mot Tungelsta och matchen slutades 2-1 till oss, vi var vidare till final! Efter matchen gick vi till någon resturang nära Strandhallen det tog typ 8min att gå, så det var inte långt. Då satt vi där och käka iaf sen gick vi in i Strandhallen och tittade på några som spelade typ Gnaget mot Farsta. Sen gick vi tillbaks och då värmde vi upp och sånt och sen spelade vi final mot Nykvarn och tyvärr torskade vi finalen med 4-0. Men jaja, nu taggar vi tills den 17 september(min födelsedag) då är det NewBody cup. Men nu börjar jag bli trött kommer snart somna.. Men vi hörs imorgon , fuuuuck det är skola imorgon... Just nu sitter jag iaf och smsar med Sötnosen Charlie!
PUSS!

Love! <3

Jessika tog sönder en stol på resturangen, hahahahhahahaha!

VIIII ÄR BÄÄÄÄÄSTTTTTT!!!!!

Publicerad 2011-09-03 22:56:40 i

Hejsan hoppsan Karlsson!
Idag vaknade jag 7.15 åkte hemifrån 8.15 med Jessika & Maria i bilen, haha. Sen kom vi fram och då spelade vi våran första match i TT cupen mot Täby F98 och vann med 2-1 sen var det en annan match emellan sen skulle vi köra igen. Mot Nykvarn, och den matchen slutades 1-1 (dom gjorde mål när det var 8sek kvar) och sen åkte vi till Tyresö Centrum och käkade och gick runt lite, hahahahah gick in på HM och bombade parfym! Sen 14.35 åkte vi tillbaks till Strandhallen och skulle möta Huddinge och vann den matchen med 2-1 så vi vann gruppspelet imorgon väntar Semifinal i Tyresö Hallen antigen mot Täby F97, TT eller Tungelsta. Haha fy Fabian vad jag spelade dåligt sista matchen asså.. Men aja sen åkte vi heeem. Och jag hoppade in i duschen, sen tittade jag på Fångarna på Fortet för snygga Anton Hysen var med där. Jaja ska nog sova nu, upp kl 9 imorogn. Men vi hörs imorgon.
Puuuuuuuss!

Maria testade hennes nya älsklingsskor inne på Team Sportia i Tyresö Centrum ;)

<3

Maria gick in på en ledig toalett, hahaha förstår inte det roliga.. men hahahha.

Bara en jäkla massa kärlek!! <3

G o d n a t t t t t t t

Publicerad 2011-09-02 20:57:16 i


Nu går jag och lägger mig!
Första matchen imorgon är 10.00 i Tyresö!
Vi kanske hörs imorgon kväll, annars hörs vi om alla resultat på Söndag!
HA DET SUPER och håll tummarna. Nu rockar vi fett FBI Tullinge F97!
PUSS!

TT CUPEN IMORGON!!!!

Publicerad 2011-09-02 19:48:54 i

Hallååååå !
Idag började vi 9.25 med Engelska. Sista lektionen hade vi 2tim lång So lektion.. Men fick typ sluta 10min tidigare! Jaja sen efter skolan gick jag hem, när jag kom hem gjorde jag ingenting låg i sängen och var dö trött men orkade inte sova. Men jaja sen kom pappa hem då åt vi mat och sen tittade jag på ''Hur många lingon finns det i världen'' eller vafan den heter, dö tråkig film! Nu ska jag se på Sverige match och efter matchen ska jag fan gå och sova. IMORGON ÄR DET TT CUPEN I TYRESÖÖÖ, SKA BLI AAAS KUL!!!! Samling 8.15 vid Träggan..
PUSS!!!!

När man har tråkigt....

Wiiihoo!

HK !

Publicerad 2011-09-01 23:28:07 i

Hej Nalle-Puh.. nananana!
Idag började vi 9.05 då började vi med No och sen typ näst sista lektionen hade vi Hemkunskap då jobbade jag i samma kök som Jessika, Jesper & Jack och vi skulle göra scones men det blev inte så lyckat.. Sen kom pappa och hämtade mig då åkte vi och kollade på nya innebandy skor men fan hittade inga. Ska typ köpa ett par blåa haha blåa skor och brandgula strumpor. Jaja, sen åkte vi runt & runt. Sen hem då åt vi middag och sen typ ingenting. Imorgon har jag ingen aning om när vi börjar, men ska gå och tvätta bort sminket nu och sen sova förfan! Vi hörs imorgon, imorgon får ni veta vad som händer i helgen också. Men vi hörs imorgon.
Puss!

Våra scones...

Från 6an.. Mitt hår ser ut som ett fågelbooo..

Om

Min profilbild

Sara Johansson

15 årig tjej från Stockholm. bäst i världen. peace

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela