hemskt meddelande..

Publicerad 2011-01-29 00:15:32 i

Hejsan alla gulliga läsare nu måste jag tyvärr berätta något hemskt för er.... Min data har fått virus så kommer nu faktiskt ha en "blogg-paus" på riktigt.. Vi får se hur lång tid det tar... Men iaf jag vill inte blogga utan några bilder för att... Jag måste alltid lägga ut minst 1 bild på varje inlägg.. Men nu går det inte att ladda över bilder från kameran till datan. Jag har inte sagt något till min pappa än, kanske dags att göra det snart?! Jag är iaf sjukt ledsen nu, jävla data... Lixom en data kan förstöra någons liv.... Men vi hörs så snart som möjligt! Jag uppskattar verkligen dom som läser min blogg. Väldigt tacksam! Hoppas ni har det bra nu då, så hörs vi så snart som möjligt. Älskar er alla, puss ! (ta åt er utav min puss!).. Det kanske blir den sista pussen ni får utav mig.... :( ♥

p u c k o

Publicerad 2011-01-27 19:26:05 i

Tja. Idag skjusade pappa mig & Jessika till skolan. Vi trodde att vi började 9 fast vi började 8.20 -.-'
Först hade vi Matte där satt jag bara och utvärderade(?) sen hade vi Eng kommer inte ihåg något därifrån... Sen hade vi Svenska då satt vi och prata, sen redoviste vi.. Efter det hade vi Lunch.. Äcklig Kebab, usch!! Sen hade vi Spanska och efter Spanskan hade vi Matte igen fast med Ernst då satt jag bara och lyssna på hög musik. Sen gick jag,Jonte & Amanda till Spanskan så satt vi och jobbade där med våran lärare i ca 10min.. Sen gick jag hem och pluggade lite... Idag gjorde jag inte så mycket.. Sitter och tittar på Top Model just nu.. Imorgon slutar vi efter lunch eller 11.40 fyfan vad skönt! Börjar 9.45 slutar 11.40 ;)
Men vi hörs imorgon.
Puss! ♥



Intervjuade Tumba Polisen!

Publicerad 2011-01-26 23:00:40 i

Orkar inte blogga om igår..... Idag har det inte hänt så mycket. Vi åkte till Polisen i Tumba och intervjuade honom. Han gav jätte bra svar. I Botkyrka Kommun är det mest klotter i Tullinge/Tumba vi alla blev skit förvånade... :o
Menmen.. Efter det var vi bara i skolan i typ 2tim sen gick jag hem. När jag kom hem gjorde jag inte alls mycket.. Sen åkte jag på träning.. Orkar inte blogga, måste sova nu.
Godnatt! ♥

Polisen...Polisen...Polisen

Publicerad 2011-01-24 20:37:40 i

TJA!
Ursäkta att jag inte bloggade igår. Kan ju bara säga att jag spelade match mot Älvsjö och vann den med 3-1 ;)
Efter matchen åkte jag hem och sånt, sen hade vi träning. Idag skjusade pappa mig & Jessika till skolan vi började 9.45 sen åkte vi till Flempan där gick vi in till Polisen fast sen gick vi ut igen.. Sen åkte vi till Tumba till Polisen i Storvreten, men där var det inga... Så vi träffade min moster där. Sen åkte vi till skolan igen och då snackade vi lite, sen fick vi gå hem vid typ 14.20 då gick jag hem. Sen gick jag ut med Jessika då smällde vi raketer och gick ner till centrum och köpte tuggummi (: Nu sitter jag här och gör inte så mycket, är skit trött.. Eller jag sitter och kollar på Familjen Annorlunda, skit bra pogram! Ska snart sova tror jag..
Puss! <3

Jag & Amanda! (:

Jag & Amanda <3

Polisen!

Polisen!

Polisen!

SJ & AG !

Tullinge-Tumba-Södertälje-Rönninge-Tullinge-Tumba-Tullinge.

Publicerad 2011-01-22 14:59:19 i

Tjenare alla! Sorry för att jag inte bloggade igår.. Orkade verkligen inte, men kan berätta lite kortkort om vad som hände igår. Okej, jag gick till skolan med Jessika & Amanda vi började 9 sen satt vi och snacka lite i klassrummet.. Sen åkte jag,Jessika & Henke till Jessika och hämtade pengar och sånt sen åkte vi till Tumba och då gick vi och käka på donken. Sen gick vi runt och fotade klotter. Sen tog vi tåget till Södertälje där gick vi runt lite, sen hoppa vi på tåget och gick av i Rönninge där gick vi och fotade klotter och sånt... Sen åkte vi till Tullinge och lämnade Henke sen åkte jag & Jessika till Tumba och sen skulle vi springa till åtget som stod inne då hann vi med Jessika gick inte på...! :@ Så vi satt och vänta på nästa tåg. Sen åkte vi till Tullinge där väntade Parkki på oss vi lämnade typ skidglasögon till han. Sen träffade vi Mange & Oscar då stod vi och snacka lite med dom. Sen tog vi bussen till Riksten och sen tog vi bussen till Centrum sen tog vi bussen hem. (: När jag kom hem käkade jag, sen gick jag hem till Jessika då var vi inne på Skype och snackade lite.. Jag heter tyypsaras97 på skype lägg till mig om du vill snacka ;) Idag tog jag & Jessika bussen till Tullinge Hallen där tittade vi på P98 Tullinge-Tumba. Tumba vann.. :) Nu orkar jag inte blogga..
Kram !

Jag & Jessika! (:

Dannes framskjärt , hahaha :P

Klotter.














Stan!

Publicerad 2011-01-20 22:34:00 i

Tja!
Idag fick jag & Jessika skjus utav Amandas pappa till skolan. När vi kom till skolan så delade vi in oss i grupper. Jag blev med Jessika,Maria,Amanda & Henke vi ska åka till polisen på måndag eller imorgon och ställa frågor och sånt.. (: Efter det åt vi lunch, sen gick jag,Jessika,Maria & Amanda till centrum och köpte en klubba och powerking. Sen gick vi till FY1 och tittade på film med hela klassen blev hip hip hora..... Fan, jag som trodde att vi skulle se Fucking Åmål... :( Efter det tog jag & Jessika tåget till stan då gick vi runt och tittade sen gick vi in på Punkt Shop och där köpte vi en varsin tröja och sen köpte jag 3 tung-piercingar. :) Har redan bytt piercing.. :$
Aja nu orkar jag tyvärr inte blogga. Vi hörs imorgon.
Puss!

Sara Johansson.

Tröjan, skit snygg!

Jag trodde att det var en fotboll, det var därför jag köpte den.... :s

69:- förfan! :D

Snygg, nu ska jag ju bara köpa en vit kula.. BAJEN! :D

Taggad tills söndag!

Publicerad 2011-01-19 22:16:07 i

YO!!!
Idag gick jag till skolan med Jessika först hade vi Spanska hade prov idag och inte igår. Fick godkänt så fick 400kr när jag kom hem sen ett busskort (a). Sen hade vi Livskunskap kommer inte ihåg vad vi gjorde där efter det hade vi Svenska då satt alla och läste en varsin bok.. HAHA, jag somnade två gånger först somnade jag sen kom det en jätte hög låt på min lur så jag vaknade sen somnade jag igen, hhahahha! Efter det hade vi lunch sen hade vi en mycket rolig idrotts lektion. Efter idrotten fick jag skjus hem utav Håkan. När jag kom hem satte jag på en film, satt vid datan, städade & fixade skype! tyypsaras97 heter jag där ;). Sen åkte jag på träning.. Nu sitter jag här blöt i håret osv.... Ska nog gå och lägga mig snart...
Puss!

bilderbilderbilderbilder.....

Publicerad 2011-01-19 00:17:08 i

Tjenare, orkar inte blogga det blev försent idag! Kan bara säga att jag har varit och tränat i Eklidshallen med Jessika,Maria,Amanda,Denise,Sandra,Emma & RobbanE vi skjöt på mål och tränade skott och sånt.. Sen vid 22.15 åkte vi hem då åt jag sen hoppade jag in i duschen nu sitter jag och tittar på bästa pogrammet på 5an.
Puss!

Höhö, den där mössan har jag gjort sjäälv (a)

Hihi

Haha bjuder!

Hammarby!<3

Bajen! <3

johansson #13 #14

Måndag 17 Januari 2011

Publicerad 2011-01-17 21:46:32 i

Tja!
Idag gick jag till skolan med Jessika. Först hade vi idrott då stod jag & Jessika och passa varandra och skjöt lite på mål med innebandy klubba & boll. Efter idrotten hade vi Svenska kommer inte ihåg ett piss från den lektionen. Efter Svenskan mötte vi Amanda då gick vi och käka lunch. Efter lunchen hade vi Bild jag & Jessika satt bara och lyssnade på Spotify, haha. Efter bilden hade vi So, då satt vi bara i nya datasalen och chillade och jobbade faktiskt! Sen gick vi hem när jag kom hem började jag plugga Spanska, imorgon har vi typ prov. Jag & Amanda satt och förhörde varandra på datan, haha. MVG barn asså! ;) Nu sitter jag och tittar på någon idrottsgala ska nog stänga av datan snart.
Puss!♥

kärlek!♥

Bara bilder!

Publicerad 2011-01-17 19:38:03 i


Storvreta 2010.

Storvreta 2010.

Alexandra & Jag, sommarlovet 2010.

I början av 6an. Jessika & Jag!

Midsommar-afton 2010.

Jag & Amanda H.

En tisdag.

Blond.

Amanda,Jag & Jessika!

Blonda jag.

Fråga inte vad jag gör...

Innan träning.

Jag & Jessika på Brantan. 

Jag

En onsdag.

Blond!

Jag & Jessika!

Jag & Maja!

Jag & Amanda G den 4 September.

Jag!

Julafton!

Tullinge 1-0 Aspudden !

<3

Ljusdal 2009.

Kollo 2009.

En bajen match. Bara bajen kläder ;)

Grattis Biffen! <3

Publicerad 2011-01-16 21:53:04 i

Tja!
Bloggar om igår&idag. Vaknade vid 8.45 då sminkade jag mig och sen fixade jag mig och allting sen åkte jag ner till hallen. Då körde vi match mot Örby den vann vi med 4-3 fick en utvisning, vet fan heller varför..? Efter våran match tittade vi på Älvsjö-Tullinge P97 Tullinge vann ju såklart. Sen tittade vi på Saltsjöbaden-Tullinge Tullinge vann den också såklart det var P95 ;) Efter det åkte vi hem. När jag kom hem hoppade jag in i duschen, somnade i badet... Sen var jag med Moa, Maria & Jessika. Sen slaggade Jessika hos mig ;) Najs, aa! Vi somnade väl vid 4 för vi tittade på American Pie Naked Mile. Idag vaknade vi vid 12 då tittade vi på TV sen fixade vi oss vid 14/15.. Efter gick vi ner och käkade. Sen åkte vi och tränade innebandy. Efter träningen hoppade jag in i duschen sen hann jag se Solsidan i 15min typ ;) Så jävla grymt!! Nu sitter jag och lyssnar på musik och snackar med lite folk,höhö!
PuSs!♥

Jessika & Jag!

Jessika! <3

IDAG FYLLER AMANDA GUSTAVSSON ÅR, GRATTA HENNE!!!!!!!!

Köttbullen & Biffen ♥

20 Januari

Publicerad 2011-01-16 02:30:36 i

Nu äre såhär att Jessika Hedenskog fyller år den 20 JanuariTorsdag, alla måste gratta henne, annars får ni med mig att göra! Hon blir en fjortis, 14år alltså.. ;) Så ni måste gratta henne, okej? 20 Januari glöm inte det datumet. Gratta henne på Facebook..Eller så får ni ringa henne och gratta henne, då blir hon superduper glad, mohahah!
Puss! ♥

Mango & Persika ♥

Jessika.

Publicerad 2011-01-15 00:06:34 i

Yo!
Idag gick jag till skolan med Jessika först hade vi No då rättade vi alla svar från igår och sen så skulle vi jobba om en sak, efter det hade vi Matte då jobbade jag lite i matteboken fast sen ville jag läsa min spännande bok. Efter det hade vi Lunch...Efter lunchen hade vi So, då satt vi i nya data salen och jag jobbar om Tiberius Clauidius Nero(?) Tror jag att han stavas.. :$ Efter det hade vi No, då skulle vi redovisa våra arbeten jag & Jessika jobbade tsm, vi måste tyvärr göra om det.... Efter skolan tog jag & Jessika tåget till Centralen då gick vi och käka på donken sen gick vi och kolla på kläder och sånt.. Gick in på Derby butiken och kikade lite, sen gick vi in på Punkshop(?) Fyfan va snygga piercingar.. Jag & Jessika ska köpa brillor, en likadan tröja & jag ska köpa lite tung-piercingar.. Nästa vecka ska vi dit igen, najs! Efter det tog vi tåget hem, sen gick vi hem till mig.. Sen efter 1tim/2tim gick vi ut och gick över hela Tullinge och snackade med Marcus, sen gick vi hem till Jessika. Vid 21.10 gick jag hem.
Sen har jag bara suttit vid datan, ska nog gå och sova nu imorgon har vi match mot Örby. Den ska vi fan vinna!
Puss!♥

Kyckling! :s

U s c h !

Johansson '

Mums!

Världens bästa lärare svarar på sms! :D

Jag har blivit jätte duktig i skolan!

Publicerad 2011-01-13 23:06:56 i

Tja!
Idag vaknade jag 7.15 då sminkade jag mig och fixade mig och allting, hann käka frukost idag också. Sen mötte jag Jessika 8 då gick vi till skolan kom fram ungefär vid 8.10 först hade jag No som gick bra satt och garva med HenkeL hela lektionen men satt och jobba och blev klar med arbetet, fyfan va duktigt! Sen hade vi Engelska då satt vi och läste en text och sånt, efter det hade i Svenska då gick vi till Bibblan där hyrde jag en bok som heter ''Hungerspelen'' typ över 200 sidor och har redan kommit till sida 6, gryyymt! Sen Lunch, efter lunchen hade vi Spanska vi övade lite tills nästa vecka då vi ska ha prov, efter Spanskan hade vi Matte blev klar med mitt diagnos och sen satt jag och läste lite ur min bok. Efter skolan gick jag & Jessika till tåget och tog det till Tumba där köpte Jessika ett par jeans i Tumba mötte vi Maja & Emma då snackade vi lite med dom, efter det tog vi tåget hem igen.. Då gick vi hem till mig och hemma hos mig tittade vi på tv, snackade med Marcus & spelade innebandy. Sen vid 20.30 gick Jessika hem då satt jag vid datan. Nu sitter jag och halvsover typ, fett skönt imorgon börjar vi 9.45! (a) Det innebär att jag får sova 1tim extra, sköööönt!!!! Men ska nog försöka sova nu.
Puss!♥

G o d n a t t ! < 3

Publicerad 2011-01-12 23:46:07 i

Yo brother from another mother!
Idag vaknade jag 7.10 då sminkade jag mig och fixade mig sen hann jag käka lite frukost. Sen gick jag ut och mötte Jessika vid 7.55 då gick vi till skolan först hade vi musik det var lixom lite lagom tråkigt satt på en stol och klappa händerna, haha nejmen typ vi gjorde inte så mycket! Efter det hade vi spanska, lika tråkigt som vanligt fick inte sitta brevid Amanda längre :( Efter det hade vi Livskunskap, fråga mig inte vad vi prata om för jag lyssnade inte! Efter det hade vi svenska och kommer inte ihåg ett skit om vad vi gjorde på den lektionen.. Jo, juste jag satt och sov! Efter det hade vi lunch... Sen hade vi idrott då körde vi innebandy, asså mitt lag var ju bääst! Det var jag,Karolina,Nidhi & Lovisa. Vi ägde ju fan, vi har bääst! Efter det hade vi matte, då gjorde vi något diagnos vilket var ganska lätt, eller så är det jag som har blivit bättre på matte? ;) Så är det nog! Juste! Jag & Linnea fick välja ut spelare som ska spela innebandyDM på måndag nästa vecka det blev jag, Linnea,Jessika,Maria,Amanda,Mi,Maja(målis),Jenny(?)Jennie(?)(6an),Fadime(6an),Maria & Petra! Vi kommer vinna...Sen var jag med Amanda vi tog lite bilder och satt och lyssna och ladda ner roliga saker till våra mobiler, hahah! Sen träning.. Efter träningen hann jag hem och käka mat sen åkte jag,Maja,Clas & Jessika till Flempan och tittade när gubbarna spelade match, synd att min farsa inte var med.. Då skulle dom ju vunnit? ;d Hahah sen åkte jag hem, hoppade in i duschen och nu ska jag tyvärr sova!
Godnatt lovers!♥

Höhö  !

Fuck you! :D

höhöhöö

HÖHÖ !

Skolan idag då.......

Publicerad 2011-01-11 23:06:18 i

Tja!
Idag började ju skolan, gick upp kl 7.20 då sminkade jag mig, plattade håret och sedan gick jag iväg och mötte Amanda, sen mötte vi Jessika, sen gick vi till skolan. Först så fick vi nya grupper, hamna i en grupp med folk jag nästan aldrig umgås med...Sen har vi varit i skolan, som en normal skoldag.. Slutade 13.50 för att jag sket i våran rast, vilket jag kommer göra varje tisdag. Lixom vad gör man inte för att sluta tidigare..? Haha, efter det gick jag & Jessika hem till mig.. Då tittade vi på film sen har vi suttit lite vid datan och skrivit till andra på facebook, hahah skit kul ! :D Nu sitter jag här, trött som fan. Ska gå och lägga mig när som helst! Juste! Jag & Jessika har skrivit ner massa saker vi ska göra 2011. (PRIVAT)
Puss!♥

uno ! :d

förlåt...

Publicerad 2011-01-10 21:02:49 i

...för att jag inte blogga igår, sorry.. Men orkade verkligen inte.. Först åkte jag ner till hallen med Jessika då tittade vi på Fbi Tullinge-Hammarby.. Fast efter en period åkte vi hem, jag skulle hem till mormor & morfar. Efter mormor & morfar gick jag hem och bytte om sen åkte jag med Jessika till hallen då skulle vi ha haft en träning fast det var matcher hela kvällen.. Så då kom pappa och hämta oss så åkte vi hem och åt mat, sen åkte vi ner till hallen igen 20.00. Då hade jag,Maria,Jessika,Moa,Maja,Clas & ErkanRamlösa träning. Bästa träningen någonsin!!! Vi skjöt lite på mål och spelade 3 mot 3. (Maja stod i mål,gryyym) Sen slutade vi träningen 22.20 då åkte vi hem, när jag kom hem gick jag upp på mitt rum och satte på en film och sen somnade jag... :/
Idag vaknade jag 11 då gick jag och bada på en gång, sen duschade jag.. Efter det satt jag bara vid datan, sen började jag fixa mig.. Sen var jag tvungen och städa mitt rum.. Vid 16.15 gick jag ut och mötte Jessika, då gick vi till hallen och tittade på match Tullinge F96 mot Tullinge P97.. P97 vann! :D Efter det tog vi bussen hem och då käkade jag middag.. Nu sitter jag och kollar på Familjen Annorlunda och chattar med Jessika. Imorgon ska jag gå med Jessika to the school.. Nu äre ju såhär att vi kanske ska byta skola, till Annersta! (a) :D
Puss!

Jessika & ja igår på träningen! :D

Mål i Storvreta!

Tungpiercing! :D

hihi :$

PIERCING ! :D

Publicerad 2011-01-08 20:45:22 i

Tja igår kunde jag inte blogga, kom hem 00.20 typ.. Igår var jag med Olivia,Maria,Jessika,Rikard,Simon & Andreas. Vi stod typ stilla och frös.. Sen åkte vi hem. JUSTE! Jag piercade mig igår!! Jessika,Maria,Olivia,Angelic(olivias lillasyster),Robban(olivias pappa) & Lena(olivias mamma) åkte med mig till Downtown och där piercade jag min tunga, wiho. Har inte ätit något efter det, eller jo.. Försökt dricka yogurt med sugrör,men det gick inte så bra.. :s HÖHÖ ! Idag vaknade jag iaf 8 då fixade ja mig och sånt.. Sen åkte jag på match till Nynäs. Det blev 2-2 efter matchen åkte jag hem, när jag kom hem gjorde jag inte så mycket! Asså jag kan verkligen inte äta, eller jo jag har ätit soppa idag.. Ska äta soppa i 6veckor! HAHA! :D Menmen orkar inte blogga...
Puss! :*

Min piercing! :D:D

S t o r v r e t a !

Publicerad 2011-01-06 23:13:05 i

Storvreta var nice! Jag,Maria,Olivia & Jessika fick skjuts utav Clas till Gamlishallen 21.00 typ och då tittade vi på nä Åkersberga mötte Nacka och våran lilla klack mot Nackas klack, hahahahah! Fast vi hördes mera (a) Åkersberga vann på straffar, Wille satte den sista straffen, då blev det mål! :D Och Sebbe var gryyyyyym som målvakt! Efter det kom det en taxi och hämtade oss.. Sen gick vi till Statoil och köpte godis & dricka sen gick vi in och satt vid datan.. Sen var jag med alla andra i laget i ett rum vi satt bara och snacka ut, fett skönt!
Bilder finns på facebook, ni får 3 bilder här! Idag vaknade jag 5.50 fyfan! Sminkade mig blev klar 6.10 då plattade jag håret och sånt sen hann jag tydligen sitta lite vid datan.. Vid 6.50 gick jag till Maria,Jessika & Olivia då gick alla vi ner till r*** och då hann vi äta frukost.. Eller jag åt 5 vattenmeloner,sen kom Jojjos pappa Jocke och skjutsade oss till Allianshallen där tittade vi på F96 dom vann, sen tittade vi på Åkersberga P97 dom vann också ! :D
Sen åkte vi till Fyrishov och tittade på F96 och dom vann guld. Sen åkte vi hem................
PSÖS!

Hotellet !

sj

amanda &jag

o s m i n k a d !

sarajohansson'

Emma Sandra Sara! :D

STORVRETA

Publicerad 2011-01-04 23:44:28 i

Tja!
Idag åkte jag hemifrån kl 13.30 då hade vi samling, sen åkte vi vidare till Uppsala. Då åkte vi till Fyris och hämtade tröjor och matkuponger och sånt.... Sen åkte vi vidare till en hall och körde match mot Sten Sture och vi förlorade.. Efter det åkte vi och åt mat, träffade TUMBA!:D Efter maten åkte v till hotellet, fääätt nice! Sen åkte vi till Fyris och körde match mot äckliga finnar och vann med 4-2, brabra! Sen åkte vi till hotellet. Nu sitter jag här brevid Amanda, ska snart hoppa in i duschen, när Sandra är klar! Så nu måste jag tyvärr sluta blogga..
P&K!

Världens snyggaste kille jobbar på intersport! (Y)

Publicerad 2011-01-03 23:31:48 i

Hejsan. Idag vaknade jag 11 då sminkade jag mig och fixade mig och allting sen vid 12 gick jag ut och mötte Jessika. Då gick vi till tåget och tog tåget till Södertälje där gick vi i 2tim och letade efter den där jävla piercingen.. Och vi hittade den inte,för vi gav upp! Då skulle vi hoppa på tåget, men det hade hänt något.. Så det kom en buss och hämtade alla folk som var på tåget, då åkte vi till Östertälje och hoppade på tåget där till Tullinge, då tog vi bussen hem till Jessika och hämtade hennes innebandy klubba sen tog vi bussen ner till stationen och tog tåget till Huddinge och bytte klubban till en länge... När vi kom ut från affären och hade gått lite så var det fel håll på klubban, hahah... Så då gick vi tillbaks och bytte. HAHA! Sen åkte vi till Tullinge, då solade Jessika, sen tog vi bussen hem. När jag kom hem åt jag mat, sen började jag packa tills imorgon! Jag ska ha datan med mig, så får väl se ifall om jag kommer blogga varje dag.. Kanske inte hinner imorgon för våran sista match imorgon börjar 22.15... Vi ska samlas 13.30 vid Tullinge Hallen. Sen åååååååååååker vi (:
Just nu.. sitter jag och tittar på hockey. Sverige - Ryssland 2-2  ! Heja Sverige! :D
Sitter också och snackar med Johan Lundberg, han är en skit söt grabb från Tumba. Spelar fotboll i AIK och handboll i Tumba. Går i kunskapsskolan i Tumba. Och han är såååå jävla söt! Thihih :$
Vi kanske hörs imorgon innan jag åker.....
PUSS! ♥

Mitt hår! :p

mitt hår igen.. :D

[email protected]

Anthon Viberg är jobbig!

Publicerad 2011-01-03 00:46:56 i

Tjaa! Idag vaknade jag sent, eftersom att jag hade gått och lagt mig kl 06.00 på morgonen. Vaknade vid 12.30 då åt jag frukost sen fixade jag mig, blev klar 14.00 då gick jag & Jessika till stationen där mötte vi Alexander då satt vi och snackade med han. Alle satt och väntade på Johan som kom med tåget vi skulle hoppa på, då hälsade vi först på Johan, sen hoppade jag & Jessika på tåget och åkte till Huddinge där köpte vi först ett rosa läppglans, jävlar va rosa det var! Haha. Sen gick vi in på intersport där köpte Jessika en innebandyklubba,vattenflaska & Fbi-strumpor. Coolt, det fanns Tullinge kläder på intersport, och om man spelar i TullingeFBI fick man rabatt, WOW! Mohahah. Sen tog vi tåget tillbaks till Tullinge då gick vi hem till mig, då satte ajg på mig alla mina innebandy kläder sen gick vi till Jessika då bytte hon om och allting, sen kom Robban & Olivia och hämtade oss. Då var det träning.... Efter träningen åt jag middag sen satt jag lite vid datan sen badade jag och sist duschade jag. Nu sitter jag och är så jävla trött, har inte packat någonting! Ajuste, det blev ingen piercing idag, för det var typ stängd, men imorgon ska jag & Jessika dit, jag skiter i vad min mamma eller pappa säger!
Aja ska sova nu..
Puss! ♥

Omegle!

HAHA

ringar!

HAHA, seriöst, FUCK YOU !

HÖHÖ :P

Heter man Anthon Viberg, så kan man vara riktigt JOBBIG ! ?

Som sagt....

Bäst eller vad? ! :D

PIERCING !

Publicerad 2011-01-02 01:38:21 i

Har suttit och kollat på jätte många videosar på youtube på folk som piercar sig i tungan, det ser inte ett dugg ont ut. Om det är öppet imorgon ska jag göra det, annars gör jag det på måndag! Min fader är dum, bara för att han inte gillar tung-piercingar så betyder väl inte det att jag inte får pierca mig(?) Idiot han är!! Mamma säger ja! Pappa säger nej! Sara säger ja! Så det blir 2 mot 1 så då får jag väl pierca mig antar jag (?) Men jag skiter faktiskt i vad dom säger, jag ska pierca mig!

2011 förfan! :D

Publicerad 2011-01-01 23:08:16 i

Shaaaaaaaaaa!
31 December:
Idag vaknde jag typ 10 då fixade jag mig och allting sen gick jag ut med Jessika då åkte först från Tullinge-Tumba-Flempan-Tullinge. Sen gick vi hem då var klockan vid 14 då träffade vi Fadime & Maria på vägen då åkte vi till Tumba med dom och typ gick runt och tittade sen åkte jag & Maria hem vid 16.15 när jag kom hem dunkade jag musik och fixade mig och sånt.. Sen vid 17 gick jag, Emma & Ellinor till Emma och där tittade vi på film sen åt vi middag sen efterrätt sen har vi tittat på film. Vi såg på ''The last song'' fyfan va bra den var, börja ju fan gråta!
Sen vid 23.55 gick vi ut och tittade på alla raketer. Maria,Moa & Jessika kom till mig kl 00.00 och sa gott nytt år och sånt, sen var jag ute med dom. Sen gick vi hem till mig och packade mina saker sen vid 1 kom vi hem till Jessika då lämnade vi mina saker sen gick vi ut och smällde raketer, kom in vid 2.30/3.00 ingen aning.. Sen har vi suttit vid datan. Jessika somnade vid 5 jag somnade 5.30. Sen vaknade vi 13 då låg vi i sängen och sånt sen åt vi frukost och vid 20.00 gick vi ut och träffade Tobbe vi hade fäääätt niiice! :D
Sen gick vi och mötte Maria & Moa. Fast vi jag & Jessika gick hem. När jag kom hem gick jag direkt upp till datan nu sitter jag och lyssnar på bajaren♥!PETTER!♥ Imorgon ska jag,Jessika & Maria kanske åka och pierca oss! :D
Puss! ♥

Ellinor! :D

Jag & Jessika! <3

WIHO!

Sööööööööta! :d

VIDEOSARNA FÅR NI I ETT ANNAT INLÄGG!

gott nytt år

Publicerad 2011-01-01 02:54:30 i

Hallå! Gott nytt år på er! Hoppas ni hade en trevlig dag. :D
Jag sitter hos Jessika just nu. Kommer blogga imorgon om allting! (Om jag kommer ihåg allting?)
Men vi hörs imorgon.
PUSS! ♥

Om

Min profilbild

Sara Johansson

15 årig tjej från Stockholm. bäst i världen. peace

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela