Var i skolan i 2tim!

Publicerad 2011-08-31 23:35:06 i

Yo brother from another mother!
Idag började vi 9.10 med Idrott då satt jag & Jessika och tittade på sen hade vi Svenska/Engelska med Petra och sen lunch. Efter lunchen ringde jag pappa och sa att jag hade ont i huvudet så fick gå hem. Kom hem typ 11.20 då gjorde jag inte så mycket titta lite på tv. Och sen gick jag och la mig i sängen och somnade, sov i ungefär 2tim. Sen satt jag vid datan och sen knackade det på dörren då skulle jag öppna. Personen utanför dörren stod och höll för ''hålet'' så jag blev livrädd, sen hör jag nycklar och ''sätts in i dörren'' och sen öppnas dörren, så står min pappa där-.-' Fan jag blev sur på han, och han bara garvade. Sen typ 16.45 började jag gå ner till stationen sakta som fan. Vilket inte var bra, missade tåget preciiiiis. Men tur va att Angelica inte hade åkt hemifrån ännu så frågade om skjus så dom kom och hämtade mig i centrum. Då samlades vi i omklädningsrummet och sen värmde vi upp sen körde vi match mot Täby F96 elit. Vann med 2-1 grymt bra. Men ska typ försöka sova snart, vi hörs imorgon.
Pussar på rumpan!

''nyvaken'' tjej hade tråååkigt.

WAWAWAWAAAAAAAAAAAA !

Publicerad 2011-08-30 21:55:44 i

Tjena tjaaba!
Idag började vi 8.10 då kollade vi klart på filmen (Säg att du älskar mig). Filmen var grymt bra, ska lätt se den igen! Sista lektionen blev Idrott för vi hade ingen Elevensval annars skulle vi slutat 15.35 typ. Men ist slutade vi 13.45 typ. Efter skolan gick jag hem, när jag kom hem gjorde jag typ inget haha. Kollade på tv och sen bytte jag om. Vid 16.00 gick jag ner till Stationen och där mötte jag Becca, Linnea, Angelica, Johanna & Sarah. På Stuvsta Station mötte vi Elin. Då gick vi till ip och där hade vi träning. Mysigt att det började regna haha eller inte. Haha allt mitt smink försvann, efter träningen skjusade vi hem Johanna, Elin & Angelica. När jag kom hem frös jag ihjäl så hoppade in i duschen på en gång. Sen åkte pappa iväg på fotbolls träning då gjorde jag inget. Och nu lyssnar jag på musik och ska snart börja torka mitt hår och sånt.. Imorgon börjar vi 9.10 så kommer vakna 1tim senare. Jaja, men vi hörs väl imorgon eeefter min match!
PUSSS!

En bild från the movie! ( Säg att du älskar mig )

gaarv, gaarv , gaaaarv !

Publicerad 2011-08-29 22:15:04 i

Hej på er sötnosar!
Idag mötte jag Jessika typ 9.20 då gick vi till skolan. Först skulle alla till sin mentor och typ bara skriva lite i en bok. Sen hade vi So med Veronika, fattade typ ingenting.. Efter det åt vi lunch och sen hade vi Bild vi fick typ sluta en kvart tidigare för att vi skulle fottas. Hade skolfoto idag, don't like! Men efter det hade vi So igen med Veronika, fattade fortfarande inget. Sen hade vi Svengelska och då typ satt vi bara och kolla på filmer på youtube. Efter det hade vi No som sista lektion. Då gick vi alla till FY2 och där skulle vi se på film, det blev ''Säg att du älskar mig'' tror jag att den hette. Den var super bra, fick typ bara se i en halvtimme kanske. Slutade 15.20 då gick jag & Jessika hem. När jag kom hem satt jag vid datan och sen började jag byta om. Vid 17.15 gick jag ner till tåget och där mötte jag Linnea, Reebook, Elin & Angelica. Då tog vi tåget till Stuvsta haha stackars alla människor som sitter på samma tåg som mig, Linnea & Reebook. Vi garvar / pratar as högt varje ''tåg-resa'' hahaha.. Sen gick vi till ip och där hade vi träning efter träningen skjusade Sanna hem mig då hoppade jag in i duschen och nu sitter jag och tittar på Erik & Mackan. Men ska börja torka mitt hår nu.. Vi hörs imorgon!
Pussssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss!

Liten!

Match mot Trångsund !

Publicerad 2011-08-28 16:49:57 i

Tjena tjaba!
Idag vaknade jag 9.30 och låg kvar i sängen till 9.50 sen började jag byta om. Sen åt jag frukost, ungefär vid 10.50 hade jag inget att göra så jag gick ner till Stationen och där satt Rebecca. Då satt vi där och väntade på Johanna & hennes mamma. Sen när dom kom, åkte vi till ip och sen bytte vi om i omklädningsrummet. Sen värmde vi upp och sen mötte vi Trångsund/Skogås. Vi vann den matchen med 3-0 haha i slutet av matchen, var typ bara 3sek kvar, då gjorde jag mitt första mål i Stuvsta tröjan! Sen efter matchen satt jag lite med min kusin Nora och lekte på planen och tittade lite på Stuvsta-Grödinge P97. Sen åkte vi och handla sen hem och åt. Nu sitter jag här och har så jäkla ont i huvudet... Men vi hörs imorgon, fan det är måndag imorgon. Längtar tills nästa helg, hihihahahöhöhöhöhöhö!
Pussssssssss!

Gammal bild från Tullingeeee.

match mot gnaget !

Publicerad 2011-08-27 13:13:58 i

Heej!
Idag vaknade jag 7.15 sen börja jag byta om och sånt. Vid 7.40 åkte vi och hämtade farmor & farfar. Sen åkte vi vidare till Skytteholms IP. Först samlades vi i omklädningsrummet och sen gick vi ut på planen och börja kicka till varandra. Sen hade vi uppvärmning, sen blåste domarn i pipan. Då var det dags för match.. Gnaget-Stuvsta vi spelade super bra i första halvlek höll det 0-0 i första. Missade målet också, fan va surt! Sen i andra var dom sura & deras tränare också.. Aik började köra hårdare och vi fick mera frisparkar. Sen lyckades dom göra in 1-0 och sen 2-0. Men vi körde en as grym match, imorgon har vi F95 match mot Trångsund på ip. Men nu orkar jag inte blogga, kommer somna vid 20-22 idag är as trött.. Men vi hörs imorgon efter matchen!
Pussar!

Gammal bild (från Tullinge)

match mot aik imorgon..

Publicerad 2011-08-26 22:00:44 i

Hejhej!
Idag vaknade jag 8.50 då hade jag bråttom. Sminkade mig på 3min och plattade håret på 5min. Mötte Jessika 9.10 då gick vi till skolan. Först satt vi i ett klassrum och fick schema och sånt. Sen 10.10 fick vi 5min rast. 10.15 så gjorde jag ett matte test och sen gick hela klassen in i ett klassrum och bara pratade. Sen fick vi reda på en överraskning haha vi skulle få sluta efter lunch. Så vi slutade 11.05. Då tog jag & Jessika tåget till Huddinge och där gick vi bara runt i Centrum sen gick vi in på Intersport och beställde nya FBI kläder till innebandyn. Sen tog vi typ 13.57 tåget till Tullinge sen bussen hem till mig. Då satte vi på Eurotrip och tittade på den. Sen spelade vi fotboll och innebandy & fotboll. Sen gick jag till torget där mötte jag pappa då åt vi mat. Sen gick vi hem, när jag kom hem tittade vi på någon film, venne vilken.. Sen gick jag till mitt rum och inte gjorde någonting. Imorgon har vi samling 08.30 på Skytteholm. Ska spela fotbollsmatch mot AIK. Men då hörs vi imorgon dåå.
Pussar på din fina gött!

HAha ser ut som att jag as garvar..

På Gotland!

Tjena snygging !Skaka rumpaaaa..

På Grönalund typ förra året ..

Haha fina munsår man har...!

Hahahaha..

I Åland!

Träning !

Publicerad 2011-08-25 23:16:30 i

Tjenatjena!
Idag försov jag mig, vaknade 9.30 började fixa mig typ 9.50 sen tog jag 10.59 bussen till skolan. Mötte Jessika, Amanda, Maja & Tilla. Då satt vi utanför skolan på bänkar sen kom Linnea, Carro, Julia & Becca. Då satt vi och sjöng och lyssnade på musik, sen gick vi in till klassrummet och där skulle vi köra någon musik tävling. Jag var med Jocke, Nidhi & Lovisa. Typ vid 13.00 slutade vi då gick jag, Jessika och Amanda till torget. Sen gick jag & Jessika hem till mig. Då tittade vi på film, det blev Georgia Rule. Sen typ 16.30 gick jag ner till stationen och Jessika hem. Mötte Linnea & Becca på stationen då tog vi 16.41 tåget till Stuvsta Station sen gick vi till ip. Sen fick jag skjus hem då hoppade jag in i duschen sen kom pappa hem då åt vi 2. Jaja, måste sluta blogga nu. Bjuder på 3 bilder som liten. Men vi hörs imorgon!
Pusssssss!

höhö

Hahahah

Jag & mamma!♥

Innebandy träning !

Publicerad 2011-08-24 22:15:02 i

Tjenixen!
Idag mötte jag Jessika typ 9 konstigt nog kom vi 5min försent :S Först så skulle vi skriva ner typ på ett papper vad vi hade gjort i sommar osv. Sen skulle vi säga en kulig sak vi hade gjort i sommar! Sen fick vi typ rast eller aa rast sen när vi kom in i klassrummet igen så skulle vi bara svara på några frågor. Sen skulle vi käka lunch men det var typ fisksoppa så jag & Maja drog till torget och köpte bröd & cola. Så satte vi oss i ett typ litet hus och åt, då någongång kom Tilla & Jessika. Då satt vi bara och snackade, sen gick vi till fotbollsplanen och där skulle vi köra tävlingar. Och Ninas lag som jag var med i vaaaann såklart! :D Men sen så fick vi sluta 13.00. Jag & Jessika tog 13.15 bussen hem till mig och då snackade vi sen käka vi, och sen film! Det blev Just like heaven. Men sen drog vi hem till Jessika då bytte hon om och sånt, sen tog vi bussen till hallen och hade träning. Men nu ska jag se Arsenaaaal!
PUSSSS!

Våran härliga lunch!

min snygging! <3

vårat schema för veckan!

Stendal !

Publicerad 2011-08-23 22:04:30 i

Hej hopp gummisnopp!
Idag vaknade jag 8.05, mötte Jessika typ 9.05 då gick vi till först ner till Eklid sen så typ gick vi vilse när vi skulle till Stendal. Resten av klassen hade typ redan kommit dit. Så jag & Jessika kom dit typ 10.15 och vi började 9.15 haha. Sen tog vi 12.54 bussen hem tror jag.. Jag & Jessika gick hem till mig och tittade på film & tv. Men sen hade jag fotbolls träning! Men nu får ni bilder för ska sova nu, vi hörs imorgon!
Pusssss!

My hair!

sara johansson !

pöss på römpa !

!

BÖG & SNYGGGGG !

Jag & Jessika hade piknick inomhus idaaaag, fet nice! kex<3

FÖRSTA DAGEN I HELVETET, AVKLARAD!

Publicerad 2011-08-22 21:45:28 i

Hej sötisar !
Idag vaknade jag 8.30 kunde luugnt sovit 4tim till.. Menmen först käka jag frukost sen började jag sminka mig och platta håret. Mötte Jessika typ 09.50 och då gick vi till skolan. Först så hade vi typ något upprop och fick några papper i klassrummet, sen gick vi till aulan. Då fick vi ju reda på att vi ska få datorer iår, det ska bli jävligt nice! Haha blogga på lektionerna. Sen skulle alla typ ut på skolgården och käka kööörv men jag & Jessika drog till centrum och köpte dricka. Sen gick vi hem till mig och tittade på Snygg, Sexig & Singel och sen Hjälp! Rånare! och sist såg vi De brinner! i typ en halvtimme kanske.. Sen drog hon hem 16.35 kanske då satt jag lite vid datan sen bytte jag om och käkade. Sen sprang jag & Jessika ner till tåget och hon sprang till bussen. På stationen mötte jag Rebecca & Linnea då tog vi tåget till STuvsta Station och sen gick vi till Ip och hade träning. Sen skjusade Jan hem mig, då käkade jag mat sen hoppade jag in i duschen. Nu ska jag torka mitt hår + platta det. Imorgon börjar vi 9.15 eller då ska vi samlas utanför skolan och sen ska vi gååå till Stendal. Jaja, vi hörs väl imorgon efter träningen!
PUSSSSSSAR!

White and Black!
(Jessika and me)


myspys

hahah kan kissar på sig i filmen.. :D

mmmh.. mums!

imorgon är det helvetet!

Publicerad 2011-08-21 23:13:26 i

Hejsan svejsan!
Idag vaknade jag typ 13.45 då låg jag kvar i sängen till typ 16.30 as skönt ju! Sen åt jag och sen klädde jag på mig. Sen någongång följde jag med pappa till Brantan och tittade på hans match mot Sorunda. Dom vann, alltså Tullinge. Jaja, imorgon börjar skolan. Back to hell, kill me. Jävla skola, hatar den! Jaja, vi hörs väl imorgon efter min träning eller innan!
Pussarrrrrrrr!

bjuder på den här aaaaas gamla bilden, hahah!

the voice !

Publicerad 2011-08-21 01:50:03 i

Tjaba Tjena Hallå!
Idag vaknade jag strax innan 13 sen typ 13.30 började jag fixa mig och allting. 14.10 åkte jag, pappa, Jessika & Maria ner till Trädgårdstadskolan och där hade vi samling, sen åkte vi till Vårby Bowling och bowlade. Sen käka vi där också och snackade om säsongen. Sen åkte vi och lämna Jessika & Maria och sen hem. När jag kom hem gjorde jag typ inget, satt vid datan en snabbis och sen mötte jag Jessika typ 18.30 då tog vi 18.56 tåget till Centralen och där mötte vi Ida och sen gick vi till plattan och där mötte vi Idas kompis. Då gick vi till Kungsan/the voice och då sjöng Newkid(Baby? & Jag gråter bara i regnet) sen någon gång sjöng Chris Medina, DANNY & Crossfire. Hann filma what are words och ta bilder på Danny & Chris, sen dog kameran :( Aja när dom börja sjunga ''made of'' då gick vi och käka. Sen tog vi 23.11 tåget till Tullinge och sen hann vi med 23.36 bussen hem. När jag kom hem gjorde jag inte ett skit. Och nu ska jag ta bort sminket och sen gå och sova kanske? Aja, vi hörs väl imorgon!
Pussss!

Sean Banan jaoooooo!

Chris Medina!

C.M

C.M

C.M

C.M

Dannyyyyyy!! <3

D.S <3

D.S <3

D.S <3

D.S <3

D.S <3

D.S <3

DAAAAAAAANNNNNNNNNNYYYYYY!!!!!!!!!!!! <3


Chris Medina sjunger What are words, underbaaaaaaart! <3

TJAA!...

Publicerad 2011-08-20 17:59:27 i

..om 5min går jag ut och ska möta Jessika sen tar vi tåget in till centralen och sen ska vi till the voice!
Vi hörs när jag har kommit hem, ha det super sålänge!
Puss!

Ung08

Publicerad 2011-08-20 00:37:22 i

Hejsan alla sockertoppar!
Idag kom Jessika hem till mig typ 14.50 kanske? Och då fixade vi oss och massa, sen strax vid 15... nånting så gick vi ut till bussen i spöregnet och tog den till Tumba station och där hoppade vi på 16.52 tåget typ till Centralen och där gick vi till Gallerian och då träffade vi på Elin, Linda, Isabell & någon annan! Sen åkte dom heeem och då gick vi till ung och stod där, träffade Linnea! Sen gick vi fram och tillbaks, fram och tillbaks :D Sen stod vi och vänta på Maja & Emma ute i regnet, sen kom dom. Då gick vi till Gallerian och var där lite, sen gick vi och käka typ vid 20.10. Sen gick vi till Centralen och tog 21.16 tåget till Tullinge. Och bussen från stationen 21.40. När jag kom hem gjorde jag absolut ingenting. Nu ska jag sätta på en film och försöka somna. Imorgon ska vi bowla med innebandy laget någonstans i Sverige! Men vi hörs väl imorgon. Fy Fabian vad det regnar! :(
Puuuuuuussar!

! Super Snälla Silver Sara !

Snygga Maja i dom grymt sexiga brillorna! :D

Maja nummer 2! Haha nej, Emma på tåget! :DaJgrigäa'tgjrewäaggrhjn'ewtägmäjmgärdnv nagnägrglaietnkglänskgrägämaämgärgrämsmämdgämsaänbb äammäwngän

DET DÄR BEHÖVDE JAG SKRIVA!

Huddinge, Stuvsta, Huddinge, Tullinge, Kungsan & Tullinge!

Publicerad 2011-08-18 23:26:13 i

Hallå däär!
Idag mötte jag Jessika typ 11.40 då gick vi ner till centrum och fixade några nyklar och sen växlade vi pengar. Sen tog vi 12.11 tåget till Huddinge och där mötte vi Ida, då gick vi runt lite i Huddinge C och sen tog vi tåget till Stuvsta och gick hem till Ida. Hos Ida käkade vi och typ snackade lite sen cyklade vi till ip och spelade lite fotboll, sen cyklade vi hem typ 16.30. När vi kom tillbaks till Ida så var vi bara där en liten stund, sen gick jag & Jessika till tåget och tog det till Huddinge. Och där köpte Jessika några saker sen tog vi tåget hem. Och sen bussen hem, när jag kom hem åt jag, strax efter det gick jag hem till Jessika typ 18.45. Sen gick vi ner till tåget ungefär 19.25 och tog det till tc och där mötte vi Maja & Emma. Då stod vi bara och lyssna på musik, haha. Sen drog dom hem, då gick vi och träffade Maria sen gick vi till Kungsan och på ung träffade vi Elin, Linda & Isabell. Då stod vi vid dom ett tag och diggade musiken. Sen gick vi till tc och sa hejdå till dom för dom tar ju tåget mot Märsta och vi mot Södertälje.. Aja sen hoppade vi på tåget, och sen tog vi 22.14 bussen hem. När jag kom hem gjorde jag iiinget, sitter och bloggar nu & smsar. Har skaffat en ny kompis idag, Viktor heter han.♥ Men vi hörs imorgon alla snyggingar!
Pussaaaar!

Jessika i dörren! :p

Sötnosen Ida! :)

Denna cyklade Jessika med till ip. (hoppas ingen såg oss på vägen)

togs förra tisdagen..


Bloggade inte igår, datan var cp! Men kan ju säga att matchen mellan Stuvsta och Aspudden blev ju 1-1!

32 dagar kvaaaaaaaaaaaaaaar !

Publicerad 2011-08-16 22:24:35 i

Hallå där kött & blåbär! Hoppas ni mår braa?
Idag började dagen med att jag vakande 10.10 och då började jag fixa mig och allting. Mötte Jessika typ 11.54 då tog vi 12.11 tåget till TC och sen gick vi till Kungsan och där mötte vi Maja & Emma då gick vi runt med dom lite.. Sen gick jag och Jessika och träffade henne pappa. Och sen åkte vi till Huddinge och käka sen gick vi runt i affärer och sen åkte vi hem. Jag gick hem, och Jessika tog bussen. Kom hem ungefär 15.45 och då hade jag panik bråttom! Så bytte om och slängde upp håret i en hästsvans. Sen gick jag ner till tåget och mötte Linnea & Rebecca och träffade Musse också. Sen kom Johanna också. Då åkte vi till Stuvsta Station och gick sedan därifrån till Ip. Då hade vi en soft träning, eftersom vi har match imorgon. Min första seriematch, taggad som fan! 18.30 på iiip. Vi möter Aspudden F95. Sen kom alla föräldrar från Tullinge(som har börjat i Stuvsta) och då pratade vi bara och jag har fått nummer 32 ! Sen skjusade vi hem Angelica & Jonny. När jag kom hem hoppade jag in i duschen sen åt jag mat och nu ligger jag i min säng ska snart sätta på en film och sen mysa. Men vi hörs imorgon, antingen innan eller efter matchen! Ha det så bra nu då raaa!
Puss!

MOVIE ! SuckerPunch!

Publicerad 2011-08-15 23:26:01 i

Tjaba tjena!
Idag vaknade jag 14.50 men ville sova vidare till 15.30 sen gick jag upp och bytte om och klädde på mig.
Sen åt jag frukost och sen typ 17.05 började jag gå ner sakta mot stationen mötte Linnea, Becca, Johanna, Angelica & Elin. Då tog vi tåget till Stuvsta och sen gick vi till IP och där hade vi fotbolls träning! Mamma kom och hämtade mig, Linnea & Becca då skjusade vi hem dom, sen åkte vi hem. Då åt jag mat och sen hoppade jag in i duschen och nu ska jag sätta på SuckerPunch och börja torka mitt hår och sen platta det! Men vi hörs imorgon!
Puuuuuuuuuuuss!

Bilder & en video!

Publicerad 2011-08-15 01:17:57 i

TJA!
Idag var jag på Storvretens IP och kollade när min pappas lag (Tullinge) mötte Pappas Pojkar, dom vann. Pappa star gjorde 3 mål.  Sen åkte vi hem då tittade vi på Malmö-Milan 2-2 sen tittade vi på Barcelona-Real Madrid 2-2! Ordningen är Özil, Villa, Messi & Alonso! Nu kommer det en massa gamla bilder + en gammal video!
Pussar!

Tumba!

Gammal..

Jag, Alexandra & Amanda! <3 I skolan i 6an..

I 6an

Vintern 2009

Maria & Jag 2009 säkert...

Sandra & Jag när vi förstora läpparna.. :p

Möööh..

I Eklidshallen med Amanda!

gammal

Haha gammal

old..

Här är videon! kolla på den & garva!

Brantan jaaaaaaoo med Jeshröv !

Publicerad 2011-08-13 23:15:10 i

Tjaba!
Drog ut med Jessika ungefär 16.10, först mötte vi Maria sen gick vi ner till Torget och köpte dricka. Sen gick vi till 721 och stod och vänta på den i evigheter.. Men för att göra det roligare spelar man fotboll! Så vi spelade fotboll på vägen, haha. Sen kom den tillslut, typ 17.08 då tog vi bussen till Brantan och det var tomt på planen, haha fett bra. Då spelade vi fotboll på ett mål och sånt.. Var inte där sålänge, men sen gick vi ner till 713 (Falks backe) som gick 18.33 och vi kom dit typ 18.20 då tog vi några bilder med Jessikas lur! Sen kom 713, Maria hoppade på vid stationen och jag gick av vid mig och dom vid sig. När jag kom hem åt jag mat, sen tittade jag lite på Arsenal matchen. Sen tittade jag på Åsa-Nisse! Nu sitter jag i sängen och lyssnar på Jason Derulo och är as trött, ska nog sätta på en film och somna till den efter jag har bloggat! Men vi hörs imorgon brudar & grabbar!
Pusssss!

Sarre & Jeshröv! :D

Snygga..Hade svarta läppar idag, va tycks??

Snabbt inlägg (''på morgonen'')

Publicerad 2011-08-13 11:32:16 i

Tjaba tjena mittbena du där!
Vaknade ungefär 9.30, låg kvar i sängen till 10 och sen åt jag frukost.
Sen började jag platta håret och sminka mig, om en kvart ska jag, mamma & pappa åka till Kanalplan och sen när Stuvsta möter Hammarby! Go Stuvstaaa! Jaja, tänkte bara säga det iaf. Senare idag ska jag kanske träffa Jessika. Ingen aning vad vi ska göra, det får ni väl veta senareeeeeee!
Pussar!

fffuck you.

yeah man!

Fredag.

Publicerad 2011-08-12 21:42:20 i

Tjaaa!
Idag vaknade jag runt 11 kanske ? Först åt jag frukost sen hoppade jag in duschen. Och sen fixade jag mig och sen åkte vi hemifrån typ 12.50 och då åkte vi och åt lunch med farmor & farfar. Sen gick vi in på media markt och tog bilder med Vaio datorer! Efter det åkte vi till skopunkten och jag köpte ett par skor och sen åkte vi till lindex där köpte jag en bh. Sen åkte vi till min kusin Martin och firade han, eftersom han fyller år idag! Grattis grattis! Sen åkte vi och lämna farmor & farfar och sen hämtade vi mamma hos mormor och sen åkte vi och handla. Men sen åkte vi heeem. Och nu sitter jag här vid datan ska snart sätta på någon film, typ Karate Kid! Men vi hörs imorgon! Imorgon ska jag, mamma & pappa kanske åka till Kanalplan och titta på när Stuvsta möter Hammarby. Om 5 dagar spelar jag min första serie match mot Aspudden F95! Och om 36 dagar fyller jag år!
Puuss!

Längtar tills den 3/4 september! (Mer om det kommer) :D

Träningsmatch!

Publicerad 2011-08-11 18:53:27 i

Hejsan!
Idag vaknade jag 12.30 då låg jag kvar i sängen till typ 12.50 sen åt jag lunch(?) Sen bytte jag om till fotbolls kläder och sen typ 13.40 skjusade mamma & pappa mig till Stuvsta IP och först hade vi samling och sen värmde vi upp och sen spelade vi match, mot Lidingö! Vann den matchen med 4-0, jag gjorde en assist. Nästa onsdag får jag vara med dom igen och matchen idag var bara en träningsmatch men matchen nästa onsdag är Sanktan, F95 div3! Den matchen spelar vi emot Aspudden i Stuvsta. Sen efter matchen åkte vi och handla och sen kom vi hem, ska hoppa in i duschen nu när jag har bloggat. Efter matchen så hämtade pappa en lapp som man ska skriva på och jag ska börja i Stuvsta! :D Stuvsta kör i F96 Elit & F95 div3 ! Men nu ska jag hoppa in i duschen så hörs vi imorgon! Eller senare idag!!
Puss!

Stuvsta, Playboy & Justin!

JB, you are, yeah man !

Publicerad 2011-08-10 19:26:47 i

Tjena!
Nike väckte mig kl 8 då satte jag på en film och somnade jag och sov till 13 ungefär. Aja sen typ vid 17 någongång kom moster Helene och hämtade Nike och sen åt vi. Nu sitter jag och lyssnar på Justin Bieber ska snart se Sverige-Ukraina! Go swedeeeeen! Vi hörs!
Pussar!


Once a Belieber, always a Belieber!
I love you, Justin!♥

Jaja!

Publicerad 2011-08-09 22:12:23 i

Tjena tjena!
Idag väckte Nike mig kl 8 och då satte jag på en film och sen låg jag i sängen och försökte somna om, men det gick inte.. Sen åt vi frukost och sen fixade vi oss, strax där efter åkte vi till Grönan. Vi började åka alla ''bebis saker'' eller vad man ska säga, för Nikes skull.. Och sen gick vi över till andra sidan och åkte ''Vilda Musen'' haha jag fick sitta brevid Nike längstfram och det såg ut som hon skulle dö och första nedförsbacken så sa hon: mamma... Haha så söt! Sen någon gång så åkte vi det nya ''Blåa Tåget'' och när man kommer ut där ''i mitten'' så är det en sak som nuddar något i ryggen(typ inbyggd i tåget) och jag skrek: DET VAR NÅGON SOM NUDDADE MIN RYGG! haha skit pinsamt! Sen någon gång åkte vi hem, är skit trött! Nike har redan somnat. Men ska ta bort mitt smink så småningom och sen sova. Men vi hörs imorgon!
Puss!

today!

Kusin Nike is hereeeeeeeeeee!

Publicerad 2011-08-08 22:50:24 i

Hellooo!
Idag vaknade jag 10.45 fast jag gick och åt frukost 11.40 typ. Sen åkte vi hem till min moster Malin & Peter. Och där var Gustaf, Tuva & Nora, mina kusiner. Då var vi med dom lite och Gustafs kompis var också där. Sen åkte vi och handlade typ 15.00 och sen åkte vi hem. När jag kom hem satt jag lite vid datan och sen bytte jag om och sånt.. Mötte Becca & Linnea vid stationen 17.17 eller något. Då tog vi 17.26 tåget till Stuvsta och hade träning, vi har ca 21/22 st på träning, skit många! Asså vi var 10 förra veckan. Sen kom mamma och hämtade oss och sen åkte vi hem. När jag kom hem var kusin Nike här haha. Sen hoppade jag in i duschen och nu sitter vi i min säng och tittar på Katten i Hatten haha men hon sover, ska byta till Sex And The City. Imorgon ska jag till grönan med Mamma, Pappa, Syster & Nike för deras skull... Men vi hörs !!!
pussar!

Träning imorgon jao....

Publicerad 2011-08-07 23:23:09 i

Tjaba!
Gick hem från mormor & morfar strax efter 19.00 och sen satte jag mig vid datan och visade massa Justin Bieber saker jag önskar mig! Och nu sitter jag och lyssnar på musik och ska typ sätta på en film nu, vilken det blir får ni väl se imorgon, för jag vet inte ens vad jag ska se.. :( Imorgon kommer min kusin Nike hit och ska sova här till onsdag. Och på tisdag har jag lovat mina föräldrar, syster & Nike att följa med till Grönan... Får väl se hur det blir! På onsdag är det ju Sverige-Ukraina(?) Go Sweden! Imorgon har jag fotbolls träning, alltså ingen bajen match ! :( Men nu ska jag välja fiiiilm! Hörs imorgon, kanske!
ppppppuuussssssss!

Saknar dig, Hummer! (Jag & Nahom)

Gammal bild...på mig!

Selected!! (Jag, Maria, Jessika & Olivia!)
(Får hoppas att det går bra för Sandra & Olivia på Selected Sweden nu då! Ni är bäst)

Mormor & Morfar!

Publicerad 2011-08-07 14:57:38 i

Tjaba!
Igår tittade jag på Never say never och efter filmen eller jag stängde av den och typ 20.25 somnade jag och sen vaknade jag 05.20 och då var jag kissnödig men sov vidare till 10.30! Sen låg jag kvar i sängen ganska länge.. Sen åt jag brunch och sen ingenting.. Nu ska jag börja fixa mig, sen ska vi gå hem till mormor & morfar och äta där! Hörs senare, maybe!
Pussar & Kramar!

Never say never!

Bromma !

Publicerad 2011-08-06 17:01:49 i

Hääääjsan!
Inatt dygnade jag först kollade jag på Ensam hemma 1, sen 3an och sen 4an.. Sen satt jag lite vid datan och typ 05..nånting då satte jag på 3an då var det Beethoven (vet inte hur man stavar) asså en hund film typ. Så tittade på den, den var slut 7 då somnade jag.. :D och sov till typ 9.30 och då åt jag frukost sen hoppade jag in i duschen så jag skulle vakna till. Sen åkte vi till Bromma och där gick vi in i affärer och då köpte jag ett par fotbollsskor och sen åkte vi till Kungens Kurva och handlade sen åkte vi hem och åt THAI! :D :D Och nu sitter jag och sover, eller? Nä det gör jag inte, lyssnar på musik.. Men idag blir det nog the bed lite tidigare än vanligt.. Men vi hörs imorgon, tänkte sätta på Never say Never och sen någon annan..
Pussar!

Lid med mig, RIP mina brillor.. :(

Mohahaha!

ey, puss på dig! (05.30)

Osminkad tjej 05.30 !

<3

Ensam hemma 2 & 1

Publicerad 2011-08-05 23:33:32 i

Tjaba alla!
Blir ett kort inlägg idag.. Mamma väckte mig typ 14.45 då kom typ farmor, farfar & Emma hem hit. Sen gick dom, då satt jag lite vid datan och sånt.. Aja nu sitter jag och lyssnar på I'll be och har nyss laddat över bilder på Justin Bieber på facebook! Ska sätta på Ensam hemma 1 idag, tittade på Ensam hemma 2 igår.. Haha börjar med 2an sen 1an :P Imorgon ska jag upp kl.9 sen ska vi åka och titta på nya fotbollsskor! (Y) eftersom att jag får blåa tår av mina som jag har nu.. :(
Puuuuuuuss!

Justin Bieber♥

Bieber♥

Justin♥

Bieber♥

Justin♥

Bieber♥

Justin♥

Bieber♥

Justin♥

Bieber♥

Justin♥

Bieber♥

Justin♥

Bieber♥

Justin Bieber♥

Träning jao!

Publicerad 2011-08-05 01:08:35 i

Hejsan hoppsan!
Idag vakande jag 14.00 låg kvar i sängen till 15.30 typ. Sen åt jag och sen fixade jag mig. Alltså klädde på mig och satte upp håret och packade ner mina fotbolls saker. Sen gick jag ner till tåget, ungefär 16.30. Jag & Angelica stod och vänta på Linnea, sen när hon kom då kom tåget. Då tog vi det till Stuvsta Station. Sen gick vi till IP och där hade vi träning! Sen kom min mamma och hämtade mig & Linnea då åkte vi och lämna Linnea, sen åkte vi till Brantan och hämtade pappa som hade sprungit. Sen åkte vi hem och åt mat och sen duschade jag, sen råkade jag somna.. Sov till typ 21.30 och nu sitter jag här vid datan och hoppas jag kommer somna inatt.. Men ska iaf sätta på en film nu och sen sova. Vi höres imorgon!
Puss!

En match när vi mötte Sörskogen..

When u smile, i smile! ♥

Justin Drew Bieber♥

Publicerad 2011-08-03 23:26:15 i

Tjena!
 Nu sitter jag i min säng tittar på tv! Vi får väl se när jag somnar inatt då.. :( Imorgon har jag fotbolls träning! Men nu får ni bilder på min älskling!
Ha det bra!


I love you Justin Bieber, please come to Sweden!♥

Sova & Träning!

Publicerad 2011-08-02 22:25:24 i

Hellohello!
Idag vaknade jag 15.30 och då fick jag panik bråttom! Så jag bytte om fort som fan och packade ner mina fotbolls saker och sen tröck jag i mig en macka och sen gick jag ganska så fort ner till stationen och mötte Linnea vid stationen typ 16.09 och sen tog vi 16.11 tåget till Stuvsta och sen gick vi från Stuvsta station till IP. Där hade vi fotbolls träning! 18.30 slutade träningen, då fick jag skjus hem av Linneas mamma. När jag kom hem åt jag mat och sen hoppade jag in i duschen och nu sitter jag och tittar på Sporten, haha! :D Fy vad jag är trött, undra varför? Aja.. Men ska väl krypa ner i sängen och sätta på American Pie kanske? haha eller nä. Någon annan! Men vi hörs imorgon!
Pussar!

Jävlar va snygg!

Titta mitt hår.. Vill ha tillbaka längden!!

ouuut

Publicerad 2011-08-02 01:15:09 i

Tjena igen assååå..
När vi hade varit hos Jessika en liten stund så gick vi ut och gungade, haha låter inte så roligt. Men det var det! Sen mötte vi, Maria. Då gick vi till Norrskensbacken och där träffade vi Tobbe, Rasse & Emil då satt vi med dom vid några pengar och typ bara snackade och hade det skit roligt, veeeerkligen.... Vid typ 22 gick jag hemåt.. När jag kom hem gjorde jag tyvärr ingenting, utan gick till mitt rum och satte på tvn och datan! Nu bloggar jag det sista för idag och sen går jag och lägger mig! Eftersom att jag somnade 7.30 och vaknade 10.30. Så..
Puss & Godnatt♥

Boost!

Persika!

Jessika sköt iväg ett äpple! :P

♥Facebook♥

Ken & Barbie! ♥

hahahaha..

Persika & Mango!Ut med PeRs ! :D

Publicerad 2011-08-01 18:01:53 i

Tjenaaa!
Inatt kunde jag förfan inte somna.. Jag kan inte andas när jag ska sova, det blir super konstigt! När man är sjuk.. Aja, somnade ungefär 7.30 och vaknade 10.30 då hoppade jag in i duschen och duschade! Sen fixade jag mig och åt frukost och allting. 13.50 mötte jag, Jessika. Då gick vi till centrum och köpte Boobs, Boots mena jag.. Sen gick vi upp och satte oss vid en gunga och sen mötte vi Maria och Fadime då gick vi med dom till centrum sen gick vi hem till mig och tittade på Never Say Never och nu är den slut.. :( Menmen, ska nog käka nu sen går vi hem till Jessikaa!
Puuusssss!

Svart/vit..

Nu ska jag ut och leka med Persika!

Publicerad 2011-08-01 13:46:13 i

Nu går jag ut och leker med Persika! (Berättar om allting senare, när jag kommer hem igen)
Men ha det bra så längee lixsoooom.
Pussar!

Den är ej suddig. Du har fel på synen! :D

Tuffa grejer det där assååå!

fejk.. bjudeeer :p

Pers tvinga mig att ha lockigt hår idag, fast det är så fult.. :O

Om

Min profilbild

Sara Johansson

15 årig tjej från Stockholm. bäst i världen. peace

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela