Osäker på vilken onepiece....

Publicerad 2011-04-30 23:29:12 i

Haha tja!
Jag gick ut tillslut. Alexandra, Sandra, Denise & Jessika kom hem och hämtade mig.. Då gick vi upp till tullingeberg och tittade lite på brasan och värmde oss. Sen gick vi till kompisgungan då kom det lite roligt folk. Lukas, Chester, Adam, Martin Polack & Hampus. Dom gjorde typ så att larmet gick i skolan så vi gick därifrån. Sen gick vi till Jessika & Maria och klappa deras katt ;) Sen typ 22.50 gick jag hem. Nu sitter jag och letar efter en onepiece asså jag är jävligt osäker om jag ska köpa den där rosa eller om jag ska köpa en stars and stripes.. Aja vi får väl se vad det blir...
Puss så länge!

Onepiece (Y) :D

Publicerad 2011-04-30 18:57:59 i

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
Idag vaknade jag 7.55 då fixade jag mig och sånt sen 8.45 gick jag, Jessika & Maria till brantan och sen värmde vi upp och sånt. Sen lirade vi match mot Hammarby. Tyvärr förlorade vi med 5-3. Nästa gång tar vi dom, tycker jag! Sen lirade jag lite fotboll med min kusin, sen åkte vi hem. Då gjorde jag inget, duschade och sånt. Sen åkte vi till någon affär och köpte två skor, sen köpte jag en rosa innebandyboll och rosa skosnören till mina fotbollsskor :D
Nu orkar jag tyvärr inte blogga, blir hemma ikväll också, pallar inte dra ut till nån jävla brasa.. :D
PUUUUUUUUUUUUUUSS!

Ska köpa den här idag :D

brantan :D

Publicerad 2011-04-29 21:51:16 i

Hejhej!
Idag vaknade jag 8, då fixade jag mig och sånt, mötte Jessika 9.20 då gick vi till skolan först hade vi Engelska sen typ 11 då åt vi lunch, sen satt vi i skolan i några minuter och väntade tills vi skulle ha lektion, men då sa våran SO lärare till mig & Jessika att vi fick gå hem. Då gick vi hem, packade min väska med fotbollsskor och sånt, sen gick vi till brantan. På vägen var det en pedofil som gick bakom oss, haha. Han ba: chop chop! Sen sprang hans hund mot oss osv osv. Sen träffade vi några roliga personer på vägen ;) Sen var vi framme så lirade vi massa fotboll :D 17 tog vi bussen till stationen och tog bussen därifrån hem. När jag kom hem åt jag, sen åkte vi till brantan igen typ 18.20 då tittade vi på när min pappa lirade fotbollsmatch, dom vann med 7-0. Nu ska jag typ se big brother.
Puuuuuss!

imorse..

mööööööööööööööööööööh..

jävla data.

Publicerad 2011-04-28 21:51:09 i

Tjena, fyfan förlåt.
Har inte kunnat blogga pga min data, den är jätte konstig nu för tiden, jag vet inte vad den håller på med. Och internet har inte funkat osv. Men det har ju inte hänt så mycket, gick i skolan måndag, tisdag & onsdag.(och idag) Vet inte ifall om jag bloggade i måndags. Jag spelade två innebandy matcher i måndags, kom 3a i påskcupen.
Jag orkar tyvärr inte blogga.. Hoppas verkligen på en ny data snart! Nu får ni väl roa er med bilder sålänge.
Puss!

bengan, hahahahahahahahahhaha

profilbilden på facebook.

Jag, Jessika & Maria lirade fotboll idag :D

någon bild.

mööh

:)

3a av 8 lag. Riktigt grymt!

Publicerad 2011-04-25 21:19:21 i

Tja!
Idag vaknade jag 9 då fixade jag mig och sånt, 10.07 tog jag & Maria bussen till TullingeHallen då tittade vi på när Bele mötte Tumba. Sen typ 11.10 hade vi samling sen mötte vi Tullinges 96or, för dom kom 2a i serie A och vi kom 1a i serie B. Då skulle vi möta dom, det stod 0-0 i 40min sen fick 96orna in en boll i Sudden. Det var jätte bra spelat av oss, fyfan asså! Klockan 15.10 hade vi samling till 3/4 pris då mötte vi Tyresö och vann den matchen med 7-1. Så i hela påskcupen har vi gjort 17mål och släppt in 3mål, det kallar jag GRYMT på hög nivå!
Nu tror jag att jag ska stänga av datan och typ lägga mig i sängen och titta på TV, imorgon börjar ju skolan också, vilket jag dissar..
Puss!

P Å S K C U P E N !

Publicerad 2011-04-24 22:26:13 i

Tjeeeena!
Idag vaknade jag 8 typ sen fixade jag mig och allting. Typ 9.05 gick jag hem till Jessika & Maria då åkte vi ner till hallen och hade samling sen spelade vi första matchen mot Tumba och den matchen vann vi med 1-0 bara. Sen tittade vi på andra matcher, sen kom Danne & Rikard då tittade vi på en Bele match med dom, asså Olivia också. Sen hade vi samling, 15.15 mötte vi Tungelsta och den matchen vann vi med 2-1. Sen så åt vi lite mat och sånt sen hade vi samling, 18.30 började sista matchen mot Tyresö, den matchen vann vi med 6-0. Så bra! Sen åkte jag hem och duschade, stod och duschade i typ 1tim ;o Imorgon tar jag och Maria 10.07 bussen för att se Tumba-Bele. Nu tror jag att jag ska gå och sova eller något.
Puss!♥

världens bästa girls♥
robbanZsaraholivajessikajagemmamariaclas
linneastinadeniseamandasandraamanda

F L O O R B A L L

Publicerad 2011-04-23 23:23:55 i

Tjeeeeena!
Idag vaknade jag 6.55 då fixade jag mig och sånt sen typ 7.50 gick jag upp mot Maria då väntade vi på Robban & Olivia. Han hade försovt sig lite, haha. Sen åkte vi ner till TullingeHallen och tittade på...
Tumba-Älvsjö. Tumba vann. P98
Huddinge-Salem. Huddinge vann. P98
Åkersberga-Högalid. Åkersberga vann. P97
Handen-Telge. Handen vann. P97
Älvsjö-Södertälje. Älvsjö vann. P95
Åkersberga-Tyresö. Åkersberga vann finalen, så dom vann allt. P95
Här gick vi ut och spela fotboll i det varma vädret. Sen åkte Jessika, Maria & Denise hem. Då kom Ackers grabbarna då lirade vi fotboll med typ Samuel, Rikard & Danne. Fast jag och Olivia gick bara där :D haha..
Älvsjö-Salem. Älvsjö vann. P98
Tumba-Huddinge. Huddinge vann finalen, så dom vann allt. P98
Högalid-Telge. Telge vann. P97
Åkersberga-Handen. Åkersberga vann finalen, så dom vann allt. P97
Haha jag & Olivia fick dela ut medaljer sista matchen, haha.
Sen åkte vi hem, när jag kom hem satt jag lite vid datan sen gick jag till mormor&morfar.
Nu sitter jag och halvsover, imorgon är det påskcupen för oss tjejer, niiiice! (Y)
PUSS!!!!!

Grymt sugen asså!

I N N E B A N D Y !

Publicerad 2011-04-22 21:41:48 i

Tja!
Idag vaknade jag 7 då fixade jag mig och sånt. Sen typ 8.21 tog jag & Jessika 713 till Tumba station då gick vi till Idrottshuset och vi har tittat på massa innebandy te.x Älvsjö, Tumba, Tullinge, Salem, Åkersberga, Södertälje & Högalid. Massa innebandy hela dagen. Men typ 16.57 tog vi bussen hem, då åt jag mat sen mötte jag Jessika& Maria då tog vi 713 typ 17.52 till Tumba station, Olivia var på bussen. Då tittade vi på två matcher. Sen åkte vi till Tullinge Hallen. Där tittade vi på Tyresö-Södertälje P95 och Tyresö vann, möhöh. Sen tittade vi på Salem-Högalid P97 och Högalid vann, möhöh. Sen tog vi 20.45 bussen tror jag..Nu sitter jag här och är sjukt trött ska väl snart sova, eller efter bigbrother för imorgon kommer Robban och hämtar oss 7.55. (Y) Mysigt, not.
Puss!♥


Btw; jag såg en skit snygg kille idag, haha jag tror jag döör.. HIHI!

Pappa 40år! <3

Publicerad 2011-04-22 00:29:41 i

Tjeeeena!
Idag vaknade jag typ 11. Sen satt jag vid datan och sminkade mig och plattade håret. Vid typ 13 åt jag frukost. Sen vid 14 mötte jag Jessika, då gick vi ner till stationen och där laddade hon sitt busskort, sen mötte vi Sandra då stod vi och snacka lite med henne. 14.45 kom 713 då tog vi den till TullingeHallen först tittade vi på några som lira fotboll. (Tomas och Christian och några till) Sen tittade vi på Tullinge-Ackers. Tyvärr torskade FBI :( Sen tittade vi på en till match och vid 18 gick jag till bussen och tog den hemåt. När jag kom hem bytte jag om och fixade mig, sen kom stora släkten på besök efter som att min pappa fyller 40 idag! Stort grattis till min kära pappa! Vid typ 23 drog dom hemåt.. Då hoppade jag in i duschen snabbt, nu sitter jag och bloggar och har sjukt tråkigt. Måste sova nu, i think. Imorgon ska jag ta en tidig buss till Tumba.
Puss&Godnatt♥

Asså jag dör, så jävla snygg!! :O

Onsdag 20/4 - 2011

Publicerad 2011-04-21 00:56:00 i

Hej hopp gummisnopp!
Idag vaknade jag 9, typ 12 gick jag hem till Jessika & Maria. Då gick jag och Maria ner till stationen och mötte Sebbe. Sen gick vi till apoteket och där köpte Maria idomin till Jessika, haha. Sen gick vi till brantan och där tittade vi på match DIF p97 - Tullinge p96. DIF vann med 1-0, fy. Menmen, sen lirade vi lite football, sen gick vi till stationen och satt där ett tag, sen väntade jag & Jessika tills Sebbes tåg kom, det ko typ 16.18 då sa vi hejdå, sen gick vi hem. Vid typ 16.45 gick jag upp till Jessika då tog vi bussen till Tullinge Hallen. Sen tittade vi på träningen. Efter träningen kom Jessikas mamma och hämtade oss, skjusade hem mig, då åt jag mat sen tittade jag på TV. Vid 20.20 följde jag med pappa till Flempan när han skulle lira innebandy final. Där var Maja, så jag var med henne. I andra gick vi ner till Pulsen där köpte vi en dricka sen gick vi upp igen, men då gick det inte att slå koden så vi fick inte se andra :( Men sen kom det någon och öppna till oss då gick vi och fråga hur det blev i matchen och Rustas Rangers vann med 6-4 YES! :D Så min pappas lag vann guuld, härligt! Men nu gör jag inte så mycket, tror nog att jag ska gå och lägga mig nu.
Godnatt!

En bild på mig & Henke när vi var väldigt små... :D

Bilderna ni har väntat på..

Publicerad 2011-04-19 10:26:09 i(maja and sara was here 18/4-2011)
                                                           HÄR ÄR HAMMARBYS A-LAG
                                                           HÄR ÄR HAMMARBYS FANS
                                                           ALLA KOMMER FRÅN SÖDER
                                                           OCH VI ÄLSKAR HAMMARBY!

SEMA SEMA, GE OSS EN SÅNG!

Publicerad 2011-04-18 23:56:34 i

Tjaaaaaaa! Idag vaknade jag 10 typ. Då satt jag vid datan senare började jag fixa mig. Vid 16 gick jag ner till station där mötte jag Maja, Clas, Niklas & Linus. Då tog vi tåget till söder, sen gick vi och åt sen satt vi där på medis i ca 1tim. Sen startade tåget då gick vi i det, fick massa fina bilder laddar upp dom imorgon för bloggar från luren. Det var Bajen - Landskrona. Bajen vann med 2-1 fett härligt, min röst är lite borta haha. FAn va kul det var, sjöng i tåget och på matchen typ hela tiden :D nu ska jag iaf gå och sova eller något.. Puss & godnatt! 8hearts;

Semifinal!

Publicerad 2011-04-17 23:53:33 i

Tja!
Idag spelade jag första fotbolls serie matchen mot Boo, vilket slutade riktigt illa. Efter det var det innebandy match, semifinal. Vi förlorade mot Bele. Imorgon är jag sjukt taggad inför bajen matchen! Forza bajen!<3
Puss

Simon Helg & Maic Sema i Ringens Köpcenter!

Publicerad 2011-04-16 19:28:23 i

Tjaaaa!
Idag vaknade jag 10 då sminkade jag mig och sen plattade jag håret. 10.45 åkte vi till Tumba och klippte mig. Fyfan, va fult det blev.. Skit kort! Sen åkte mamma & Emma iväg. När jag var klar tog jag & pappa tåget till Södra. Och där gick vi till Hammarby Butiken och köpte Byxor, Halsband & Keps (& pappa tog ut alla sina biljetter) Sen gick vi vidare till en resturang och åt brunch. Då gick pappa in på facebook och läste att Maic & Simon skulle till Ringen, och det låg inte så långt borta. Så vi gick dit, och där satt dom. Maic Sema & Simon Helg. Så jag fick deras autograf och ta en bild med dom. Sen åkte vi hem, då träffade jg Maria. Vi gick runt lite och sånt.. Vi gick till Tullingebergskolan (våran gamla skola) saknar den som fan. Sen gick vi hem till Maria och drack, sen gick vi ut igen och du följde Jessika med. Vi gick till en fotbollsplan och körde fotboll sen kom August, Max & Andreas då körde vi match mot dom. Vann med 20-10 :P Sen typ 17.50 började vi röra oss hemåt. När jag kom hem åt jag middag, nu sitter jag och lyssnar på musik och gör typ ingentng..
Puss!♥

Simon Helg, jag & Maic Sema! :D

Simon's autograf :D

Maic's autograf :D

Fick den här av pappa idag :D

Köpte dom här :D

Köpte det här också :D

Den här också :D

Fan, börjar få riktigt ont i min hals. :S

Publicerad 2011-04-15 22:25:13 i

Tjeeeeeeeeeeeeeeeeena!
Idag vaknade jag 7, mötte Jessika 8. Vi blev insläppta i Aulan 8.30 typ då tittade vi på en film, kommer inte ihåg vad den hette, men den var iaf bra. När det hade gått typ 1tim på filmen så börja jag & Maria as garva, så då kom Annika och skrek på oss, då var vi tvunga och gå ut i från Aulan.. Så vi fick inte se klart filmen-.-' Sen hade vi en tävling, man skulle måla ett ägg, mitt var snyggast, kom på fjärde plats. Dom i min klass har ingen smak.. Det var ett helt vitt ägg som vann, vafan min var helt klart snyggast!(bild kommer där nere) Sen vid 13.30 slutade vi typ, då gick jag & Jessika hem till henne. Sen titttade vi på Big Brother från igår och sen gick vi hem till Ida Melbi. Och där hämtade vi bollar, sen åkte jag, Jessika, Maria & Ida till Brantan och lirade fotboll. Spelade match mot Hugo & Svante, haha vi förlora typ.. :P Sen åkte jag hem. Nu sitter jag och tittar på Big Brother.
Puss!

en bild jag aldrig visat, hahah........

Asså typ världens snyggaste ägg någonsin.... ? :O

Onsdag!

Publicerad 2011-04-13 21:46:20 i

Tja!
Idag vaknade jag 7.15 mötte Jessika 8.15. Först hade vi Svenska och skoldagen slutades med SO. Efter det tog jag bussen hem med Maria, när jag kom hem satt jag lite vid datan sen bytte jag om. Typ 16.15 gick jag ut till bussen och där var Ida. Då tog jag bussen med Ida & Maria till hallen och hade träning. Om en kvart är det big brother.
Puss!

♥C.M♥

Bowling med Selected

Publicerad 2011-04-12 21:42:50 i

Tjeeena!
Idag var jag ju i skolan, som vanligt. Efter skolan åkte jag hem till Jessika & Maria, sen var jag hos dom ett tag. 17.00 tror jag att klockan var, då kom Olivia & Robban och hämtade oss, sen åkte vi till Heron och bowlade med Selected laget. 5 från Älvsjö, 7 från Tullinge, 2 från Huddinge & 2 från Örby. Jag bowlade med Sara(tullinge), Alex(örby), Elise(älvsjö) & Ida(huddinge). Jag vann, höhö. Fast inte om man räknar med alla, då kom jag 2a, typ. Sen åt vi på någon resturang. Sen gick jag & Maria ut och lekte i lekparken, sen väntade vi tills alla hade åkt, sen åkte vi hem. Nu sitter jag och tittar på Deppan, snart om 20min är det Big Brother, nice.
Puss

Måndag!

Publicerad 2011-04-11 14:49:18 i

Tja!
Igår bloggade jag ju tyvärr inte men kan bara säga att igår åkte jag & innebandy laget till Kungsängen och spelade kvartsfinal mot Älvsjö och den vann vi med 6-3 så nu är vi vidare till semifinal som spelas på söndag mot Bele. Idag vaknade jag 8, mötte Jessika 9. Då gick vi till skolan, först samlades alla i ett klassrum och sen gick jag, Amanda, Jessika & Maria hem till Amanda då satt vi hos henne i typ 15min/20min? Sen gick vi till skolan. Sen åt vi lunch, efter lunchen hade vi NO gjorde typ inget där, för är klar med mitt arbete. Sen tog jag bussen hem med Jessika & Maria. Nu gör jag inte så mycket.
Puss♥

Världens bästa team!

Tullinge Hallen.

Publicerad 2011-04-09 21:13:34 i

Tja!
Idag vaknade jag 9.30 då fixade jag mig och sånt. Mötte Jessika 11. Då gick vi ner till TullingeHallen och tittade på Innebandy, var också med Sandra, Olivia & Amanda för dom var också där nere. Sen vid 15 gick jag & Jessika hem. Imorgon ska jag gå upp 8.00 sen 9.15 har vi samling, sen åker vi vidare till Kungsängen och lirar kvartsfinal mot Älvsjö. TAGGA TAGGA TAGGA!
Puss!

Jag & Sandra på grönan 2010.

Stars and Stripes One Piece

Publicerad 2011-04-08 22:57:32 i

Tjenare!
Idag vaknade jag 8.20, mötte Jessika 9.25 då gick vi till skolan. Började 9.35 hade en konstig vikarie, haha vi skulle ha Engelska den lektionen men då sa våran vikarie som hette MAY hon ba: Någon som har problem med matte? Ska vi ha matte? Jag är expert på matte, hahahah. Och först prata hon jätttte mörkt, sen plötsligt när hon avsluta sin mening prata hon jäätte ljust, hahah. Sen sista lektionen hade vi SO då fick alla eller (två&två) en varsin tjuga då skulle man gå till Centrum och köpa något som hon skulle tänkt köpa själv. Jag & Jessika köpte en tvättsvamp som var hjärtformat och sen köpte vi blåa ljus med stakar. Sen gick vi tillbaks till skolan. Och gissa vilka som vann?! JAG & JESSIKA!!!! :D haha sen slutade vi. Då gick jag & Jessika till Station då skjusade hennes pappa oss till Tumba, där köpte Jessika hårfärg, sen tog vi bussen hem till Jessika och färgade hennes hår.
Nu börjar jag bli trött, godnatt!
Puss!

Jag ska köpa en sånhär, som Justin Bieber!:D

Sån här.

Tandläkarn & Halvdag! (Y)

Publicerad 2011-04-07 22:06:06 i

Tjena!
Idag vaknade jag 7.15 mötte Jessika 8 då gick vi till skolan, började med Engelska, hade glosförhör, jag svär att jag kommer få alla rätt, kan visa det sen. Sen gick jag med Jocke, Jesper L, Jesper N & Affe till Centrum. Mötte min pappa i Centrum, då gick vi till Tandläkarn, haha tog typ bara foto och sånt. Sen gick jag tillbaks till skolan då hade vi musik sen hade vi SO. Efter det slutade vi, då gick vi till det där nya cafet i Centrum. Sen gick jag hem till Jessika & Maria då fixade jag och Jessika ett ''påskcupschema'' så nu har vi bestämt vilka matcher vi ska se på! Jag drog hem typ 20.30 nu sitter jag och tittar på Big Brother.
Puss!♥

Fucking gammal bild, hahahah..

Hahahahahahahahah..

Hej, den här bilden är gammal. Hejdå!

Simpsons

Publicerad 2011-04-06 21:33:03 i

Tjo!
Idag vaknade jag 7.15 då fixade jag mig och sånt. Mötte Jessika 8 då gick vi till skolan. Först hade vi Svenska där typ var hon skit arg på oss sen efter det fick vi se på Simpsons skoldagen slutades med SO som vi fick sluta typ en kvart tidigare, för att vi var bäst!? Sen gick jag hem med Maria, Amanda & Jessika. När jag kom hem bytte jag om och sånt. Mötte Ida vid bussen typ 16.15 då tog vi bussen till TullingeHallen och tränade. Sen när jag kom hem åt jag, sen hoppade jag in i duschen. Nu sitter jag här, om en halvtimme börjar Big Brother! NAJS!
Imorgon har vi halvdag, vilket blir supernice. Jag drar hem till Jessika imorgon då ska vi göra ett ''påskcupschema'' haha vilka matcher vi ska se på när grabbarna lirar påskcupen.
Puss!

Sebbe är bäst och jag älskar honom mer än Jessika.

Publicerad 2011-04-05 22:06:11 i

Tjatja!
Idag vaknade jag 7.30 då fixade jag mig och sånt. Mötte Jessika 8.25 då gick vi till skolan. Började 8.45 och slutade typ 14.30. Sen gick jag hem, har inte gjort någonting idag, höhöhöhö. Nu sitter jag och tittar på Deppan, sen är det Big Brother, fett nice!
Puss & Kram!♥Snygga Justin Bieber! ♥

Bilder!

Publicerad 2011-04-04 22:34:30 i

Tja
Idag var jag med Jessika & Maria. Vi åkte till Tumba och köpte hårfärg sen färgade vi mitt & Marias hår. Mitt blev typ pyttelite ljusare och Marias blev ganska så ljusare. Sen klippte Maria av sitt hår till mindre än axlarna. Haha
Sen har vi snackat skype och sånt. Nu sitter jag och tittar på Big Brother.
Puss♥
Bjuder på bilder!YOU!


Maria & jag, hhahah :D

Haha Maria :D

LÖRDAG!

Publicerad 2011-04-02 21:55:52 i

Hejhej!
Idag vaknade jag 7.30 då sminkade jag mig och fixa mig, sen typ 8.20 gick jag hem till Jessika & Maria. Då väntade vi på Robban & Olivia. Dom vid typ 8.50 då åkte vi till Länna och jobba. Pappa kom och hämta mig på jobbet 14.50 typ. Då åkte jag hem och bytte om sen åkte vi till mina kusiner. Kom hem typ 21.00. Nu sitter jag här och har nyss letat efter mina sysslingar på mamma sida, hittade vissa utav dom på facebook. Lite små söta sådära! (a) Menmen, imorgon ska jag väl upp samma tid och sen ska jag åka iväg till jobbet, fast imorgon jobbar jag längre till typ 17.
Puss!♥

Ser man att jag har färgat håret? :)

Big Brother!

Publicerad 2011-04-01 22:07:19 i

Hejhej!
Idag vaknade jag 8.15 då fixade jag mig och sånt, sen mötte jag Jessika 9.15 då gick vi till skolan började med Engelska och slutade med SO. Sen gick jag och Jessika hem till henne och tittade på Big Brother från igår. Sen kom Maria hem då hade hennes pappa ringt henne och sagt att dom skulle åka till New York och då hade hon börja packa och letat efter hennes pass och allting. Då färgade Jessika mitt hår, hahah. Det blev skit blont uppe på skallen, och sen lite ljusare och typ orange. Haha nej men ljusare.. Sen gick jag hem vid 19.30.
Nu sitter jag och tittar på Big Brother, hahah asså det är skit roligt.
Puss!♥

Bild från Storvreta, på hotellet! :)

Om

Min profilbild

Sara Johansson

15 årig tjej från Stockholm. bäst i världen. peace

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela